2777
2789

سلام سه هفته قبل رفتم سونو گفت پنج هفته هستی فقط ساک دیده میشه دیروز رفتم باز گف پنج هفته با ساک

کسی تجربه داشته لطفا کمک کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا منم دوبار توقف رشد داشتم وسقط کردم امیدبخدا انشالله ب زودی بارداری سالمی پشت سربزاری.امیدت ب خداباشه منم بعد دوتاسقطی ک داشتم خداراشکر الان یه پسر سالم دارم نگران نباش فقط بررسی کامل انجام بده بعد دوباره بزار باردار بشی مث ازمایش غلظت خون ازمایش سیستم ایمنی بدن 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
فدات مرسی

عزیزم چی شد؟ انشاالله رشد کرد یا نه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)