2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش قبول میکردن منم بیام 😔

قبول نکردند دیگه😔

اون کاری گفتند رو انجام بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بانوی بی نشان ب نطرتون من برا مساله ازدواج برم سراعشون واقعا مستاصل شدم 

برید بگید دعاتون کنند.اگر لازمه ذکر بدند.

من وقتی به مشکل برخورد میکنم که هیچ جوره حل نمیشه،میگم شوهرم به آیت الله بگند دعا کنند.وقتی حاج آقا بگند نگران نباشید،یعنی بدون شک درست میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
برید بگید دعاتون کنند.اگر لازمه ذکر بدند. من وقتی به مشکل برخورد میکنم که هیچ جوره حل نمیشه،میگم شو ...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی.

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بعید میدونم چنین کاری رو انجام بدند آنکه را اسرار حق آموختند مهر کردند و دهانش دوختند.... برای ازد ...

بانوی بی نشان تورو خدا اگه میتونی کمکم کن 

من دخترم سه سالشه وبیماره وخیلی خیلی اذیت میشه دیابت داره از دو سالگی اصلا قندهاش کنترل نمیشه خیلی ضعیقه وبی جونه بازوهاش وپاهاش کبوده از بس بهش انسولین زدم سر انگشتاش همه سوراخ سوراخ هست از بس قندشو گرفتم بعضی مواقع اینقدر گریه میکن اینقدر با چشمهاش التماس میکنه به من جیگرم براش خونه 

دیگه هر ختمی ودعایی وزیارتی رو که فکر کنید رفتم دیگه بریدم الان دیگه چند روزه که به زبونم اصلا دعا نمیاد براش نامید شدم احساس میکنم خدا منو نمیبینه دخترم نمیبینه یا اینکه روشو ازمون برگردونده به خدا میگم درد دادی باشه حداقل بتونم کنترلش کنم یه بچه ۱۵ کیلویی قند ۵۰۰ رو آخه میتونه تحمل کنه ؟تورو تدا اگه آقاتون میتونه با حاج آقا در مورد دخترم صحبتی کنه بلکه یه گره ایی باز شه ما تهرانیم یدفعه هم اومدم در خونه حاج آقا ولی انوقت نبودن اسم دخترم فاطمه هست 

بعید میدونم چنین کاری رو انجام بدند آنکه را اسرار حق آموختند مهر کردند و دهانش دوختند.... برای ازد ...

سلام عزیزم میشه لطفا درخواست دوستی من و قبول کنید؟ 

حافظ نهاد نیک تو کامت برآورد ...
نمیدونم عزیزم؟من حاج آقا نیستم که😀

عزیزم میشه درخواست منو قبول کنی خواهش می کنم ب کمکت احتیاج دارم

خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔