2777
2789
آدرسشون:خ کمال،خ صاحب الزمان

سلام عزیزم امیدوارم جوابم رو بدی،،آدرسشون هنوز همونه؟

سرکتاب برام باز میکنن؟زندگیم داره نابود میشه😔

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😊 شوهرم‌بیت آقا کار میکنند و از اطرافیان حاج آقا هستند.تمام مسائلم رو تحت نظر ایشون و پسرشون جلو م ...

سلام عزیزم هنوز هم میشه آیت الله ناصری را ملاقات کرد و باهاشون شخصی صحبت کرد؟ من ساکن اصفهانم

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
صبح ها از ساعت ده تا اذان. بعداز ظهرها از ساعت چهار،چهار و نیم. اگر حالشون خوب باشه.اگر نه که هیچی ...

سلام عزیزم..ببخشید من دوسال یا بیشتره که به یک گرفتاری برخوردم..هرچقدر دعا کردم نذر کردم گریه زاری التماس ب خدا و ائمه معصوم(ع) کردم مشکلم حل نشد..خییلی ایمانم ضعیف شده بخاطر همین..راستش من اصفهانم و میخوام برم پیش ایت الله ناصری..دیگه هیچ چاره ای ندارم..میخواستم بدونم ایشون الانم با مردم دیدار دارند؟ و اینکه من دوست دارم خودشون کمکم کنند و چطوری میتونم ایشونو ببینم...بخدا خیلی خسته شدم..ارامش از زندگیم رفته..دارم ایمانمو از دست میدم...ایندم خراب شد..خواهش میکنم اگه میشه کمکم کنید...خواهش میکنم..

😊 شوهرم‌بیت آقا کار میکنند و از اطرافیان حاج آقا هستند.تمام مسائلم رو تحت نظر ایشون و پسرشون جلو م ...

سلام عزیزم من خیلی به کمکشون نیاز دارم راهی هست ک بشه تلفنی باهاشون صحبت کرد مشکلم بزرگه 

عزیزم درخواست منو قبول کن اگ کمکم کنی در این مورد ممنون میشم ازت 

برید بگید دعاتون کنند.اگر لازمه ذکر بدند. من وقتی به مشکل برخورد میکنم که هیچ جوره حل نمیشه،میگم شو ...

سلام جان عزیزت اگه شماره آیت الله ناصری روداری بهم بده توروبه حضرت زهرا😭

.
سلام جان عزیزت اگه شماره آیت الله ناصری روداری بهم بده توروبه حضرت زهرا😭

سلام شماره ندارند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
میدونم نزدیکی سبزه می‌دونه یبار رفتم در خونشونم باز بود ولی خب آدرس خیابونارو درست بلد نیستم ک آدر ...

آبجی تورو قران من از شهر دیگه هستم یه سوال بپرسین ادرسش بگیرن بمن بدید چون من بیام اونجا عین اواره ها باید بگردم

پای آبروم وسطه به دارم التماس میکنم

خدا شما و خانوادتون حفظ کنه

امشب شهادت امام حسن عسکری هست از ایشون میخام هرچی حاجت دلتونه بهتون بده😭🙏

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن
سلام شماره ندارند

سلام خانم توروخدا ادرس ایشون رو بمن بدید شمارو ب حضرت فاطمه زهرا قسم میدم پای آبروم وسطه آرامش ندارم😭

مادرم صبح تا شب گریه میکنه بخاطر مشکلمون😭😭

خدا ب شما و خونوادتون سلامتی بده اگ میتونید کمک کنید دریغ نکنید

التماس میکنم خانم ب پاتون میوفتم اگه شماره ندارن حداقل ادرسشون بمن بدید🙏🙏🙏

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن