2777
2789
صبح ها از ساعت ده تا اذان. بعداز ظهرها از ساعت چهار،چهار و نیم. اگر حالشون خوب باشه.اگر نه که هیچی ...

فردا هستند من برا بجم بجم میخام برم ببد جیغ میزنه اظطراب زیاده برم اذان بگن براش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا هستند من برا بجم بجم میخام برم ببد جیغ میزنه اظطراب زیاده برم اذان بگن براش  

بله هستند.اما خود حاج اقا اذان نمیگند،باز هم‌ برید و دم در بگید.

چرا نمیرید پیش پسرشون شیخ احمدآقا؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام گلم  من چند وقت پیش یه پیام بهتون دادم وجواب ندادین  من خیلی شک به دلم میفته چکار ک ...

سلام عزیزم.نصف جواب رو نوشتم،اگر اجازه بدید کامل بنویسم و بفرستم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله هستند.اما خود حاج اقا اذان نمیگند،باز هم‌ برید و دم در بگید. چرا نمیرید پیش پسرشون شیخ احمدآقا؟

دلم میخاد خودشان برا بجم دعا کنن پسرشون مجان کیا میشینه اونم برگزیده هست 

مثلا ازدواجو میگه خوبه یا بده؟

بعید میدونم چنین کاری رو انجام بدند

آنکه را اسرار حق آموختند مهر کردند و دهانش دوختند....

برای ازدواج اول تحقیق و مشاوره و سنجیدن شرایط و عواقب.در نهایت اگر بازهم شک داشتید استخاره بگیرید.

دلم میخاد خودشان برا بجم دعا کنن پسرشون مجان کیا میشینه اونم برگزیده هست 

مثل خودشون،همونجا خونه حاج آقا هستند.بگید میخواهید شیخ احمد رو ببینید.