2777
2789

عزیزم اگر فقط کیفیت کار براتون مهمهو با قیمت مشکلی ندارین من مهرنوشو بهتون معرفی میکنم فک کنم خیابون فرشتس سالنشون تو اینستاهم سرچ منید ب انگلیسی مهرنوش میکرو بلدینگ میاره صفحشو یعنی یه عمممر راحت میشی با خیال راحت تتو بزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییی کار خیلی وحشتناکیه من زدم انقدر درد داشت مردم اصنم خوب نشد چون مدام چش زدم بعدم انقدر بی رنگ میشه خودت باید خط چش بکشی پس خودتو عذاب نده عزیزم

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .  
واییی کار خیلی وحشتناکیه من زدم انقدر درد داشت مردم اصنم خوب نشد چون مدام چش زدم بعدم انقدر بی رنگ م ...

ای وا..خواهرشوهرم انجام داده الان ۵ ساله خیلی خوب مونده اصلا خط چشم نمیکشه..حتما برات مواد خوب نزده..پاک هم نمیشه کرد؟

ای وا..خواهرشوهرم انجام داده الان ۵ ساله خیلی خوب مونده اصلا خط چشم نمیکشه..حتما برات مواد خوب نزده. ...

شاید موادش خوب نبوده 

جردنم رفتم خیر سرش از دوبی مدرک داشت 

من که زدم مردم مگه میتونم پاک کنم ؟

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .