2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل کرم ضد آفتاب خوب معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز برای شوهرم آردن خریدم،اس پی اف چیه؟ بالاتر از اس پی اف 30هم هست؟

خودم ۱۰۰میزنم پسرم۳۰نمیدونم برا بچه ها بیشتر ۳۰داره یا نه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هرچی بالاتر باشه یعنی چی ضدافتاب بهتریه؟

نه اینجور که از یه متخصص پریدم باید بسته به مکانی که هستی انتخاب کنی

زیاد بودن ماده محافظتیش دلیل بر خوبیش نیست

انگاری اگر مثلا اصفهانی 30 بزنی بهتره تا 90 چون ماده محافظتی غلظتش بیشتره و دلیلی نداره این حجم رو تحمل کنی

یه سرچ بزن گوگل

من برای شوهرم سی خریدم یعنی ببرم عوضش کنم بالاتر بخرم؟  اخه همش جلوی افتابه

من خراسان جنوبی ام فقط۱۰۰ ک میزنم پوستم نمیسوزه البته پوست نازک و حساسی دارم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مشهد و خراسان جنوبی و یزد و سمنان همون ۹۰ تا ۱۰۰ خوبه منم سمنانم ۹۰ اینا میزنم دخترمم ۳۰ داره 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
توی تهران زیر افتاب تا ساعت پنج چند باشه خوبه؟

تهرانم شبیه سمنان اگه واسه همسرت میخوای ۹۰ خوبه خودت میخوای ۶۰ اینا خوبه

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤