2777
2789
دوشنبه میرم،فعلا از سونوگرافی افشین باستانی وقت گرفتم ولی اگ بتونم  وقت بگیرم میخام برم دی یا ک ...

من تهران نیستم و نمیدونم کجا بهتره.ان شاءالله که خیره.ان تی هیچ نتشخیصی نداد؟میشه تو ازمایش غربالگریت ی عدد هس momاونو بهم بگی؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهران نیستم و نمیدونم کجا بهتره.ان شاءالله که خیره.ان تی هیچ نتشخیصی نداد؟میشه تو ازمایش غربالگری ...

عزیزم دوشنبه میخام براهمون ان تی برم ،بزاربرم میام عددو میگم بت،دوشنبه هفتم کامله وان تی میرم

عزیزم دوشنبه میخام براهمون ان تی برم ،بزاربرم میام عددو میگم بت،دوشنبه هفتم کامله وان تی میرم

اها ببخشید فک کردج دوشنبه انومالی مبخوای بری.ان شاءالله خیره

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

و اینک بچه ها پسرخاله های شوهرم اللته فقط از یخالش ها بقیشون سالمن،هردوپسرش مشکل دارن یکیش قیافش نرناله ها اما عقلش کمه ویکیشم خیلی عصبیه،میترسم نکنه تک ژن شوهرمنم باشه؟ واینک برادرکوچیکشم قیافش خیلی شبیه داونی هاس اما عقلش کاملا سالمه البته میگن چون مادرش سر بارداری اون داروهای سرطان خورده اونطوره نکنه شبیه اونا بشه بچم

برای منم حدس میزنین چیههه میل جنسی کم شده  تهوع و ویار ندارم  دیگه نمیدونم سوال بپرسین ...

میلت کم شده من میگم‌پسر اما تهوع نداری من سردخترم هیچییی تهوع نداشتم اما برا پسرم‌یعنی از هفته ی پنج تا اخر ۱۵ مردم‌از شدت تهوع و ویار شدیدددد

و اینک بچه ها پسرخاله های شوهرم اللته فقط از یخالش ها بقیشون سالمن،هردوپسرش مشکل دارن یکیش قیافش نرن ...

نه عزیزدلم توکل به خدا.میدونم اینا همه دل نگرانی های مادرانس و تا اخر عمر باهاته...عمه ی بچه های من نوک زبونی حرف میزنه و ی مقدار از لحاظ درسی ضعیفخ من از روز اول بارداریم دایم نگرام این دوتا موصوعم...حتی دخترمو تو یک سالگی بردم‌گفتار درمان گفتم این مشکل و نداره؟که کفتن نه اما باید بزرگتر شه باز چهارسالگی بردمش با اینکه هیچ مشکلی توش نمیدیدم که گفتن نه و خوبه...برا پسزمم که الان هشت ماهشه همشششش نگران این موضوعم

پس نمیشه حدس زد چیه

جوش شیرین و امتحان کن.به نظر من میل جنسی قوی تر میشه روش حدس زد تا ویار...من میگم‌پسره

نه عزیزدلم توکل به خدا.میدونم اینا همه دل نگرانی های مادرانس و تا اخر عمر باهاته...عمه ی بچه های من ...

اره عزیزم ایشالا پسرتم مث دخترت سالم باشه ،خیلیییی میترسم نکنع بچه منم اونطور بشه ایشالا ک خدا ب همه بچه سالم بده منم همش تو استرسم