2777
2789
عنوان

خانما زایمان طبیعی دردش بیشتره یا سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 23 پست

من بچه اولم سقط شدبچه دومم دردطبیعی روکشیدم آخرش ازدردبیهوش شدوسزارینم کردن،من دردهردوش روکشیدم سقط سختتره بعدکلی دردک میکشی بچه ات هم ازدست میدی،ولی زایمان طبیعی بچه تووقتی درآغوش میگیری دردهاتوفراموش میکنی... سقط  دردش بادردزایمان طبیعی یکیه

سیمامامان امیرعلی وهلیامامان دایان بهم درخواست دوستی بدید...کاربرقبلیم بهار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سقطم یازده هفته بودم وحشتناک بود آرزوی مرگ میکردم دو ساعت درد وحشتناک بین دردهام فقط ده ثانیه ول ...

خوب زایمان طبیعی هم دردش همین طوریه میگیره ول میکنه

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
کنترول ذهن چطوری ؟

کلاسای امادگی زایمانو شرکت کن

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من سقطم یازده هفته بودم وحشتناک بود آرزوی مرگ میکردم دو ساعت درد وحشتناک بین دردهام فقط ده ثانیه ول ...

منم هفته11سقط کردم واقعأوحشتناک بوددردش،بعدم فشارروحی وروانی غم ازدست دادن بچه ات ک نمیدونی دختربودیاپسرومرگ آرزوهایی ک براش داشتی

سیمامامان امیرعلی وهلیامامان دایان بهم درخواست دوستی بدید...کاربرقبلیم بهار
من تجربه سقط نداشتم ولی شنیدم سقط کردن مثل کندن میوه کال از درخته  ولی زایمان چون به موقع ست ...

من سقط داشتم هیچ دردی نداشتم

پریودیام همش درد داشتم ولی تو سقط حتی درد پریودی هم نداشتم

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
من سقط داشتم هیچ دردی نداشتم پریودیام همش درد داشتم ولی تو سقط حتی درد پریودی هم نداشتم

خب بستگی به ماهی که توش بودی وسقط کردی هم داره

مثلا دوست من تو ۷ ماه بچش سقط شد واقعا داشت میمرد انقد اذیت شد

والا درد جفتش یکیه کی میگه فرقی داره تو جفتش داری زایمان میکنی همون انقباضا همون دردا 

ولی خوب تو سقط روحیت بهم میریزه و واس همین میگن سقط خلی بدتره

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
منم هفته11سقط کردم واقعأوحشتناک بوددردش،بعدم فشارروحی وروانی غم ازدست دادن بچه ات ک نمیدونی دختربودی ...

آره من حس میکردم پسر بود وسایل هایی که براش خریده بودم و جمع کردم خیلی حس بدیه تا مدتها انگار تو قلبم از هر حسی خالی شد تا وقتی نینی بعدی نیومد تو دلم یادش آزارم میداد

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)