ب شوهرت اصلا نگو خودت جواب خواهرشوهرت بگو خواهرشوهر منم متلک پرون و اذیت کنه من تازگی وقتی شوهرم نیست دارم جوابش میدم ب همسرم هم چیزی نمیگم
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رک چیه بعضی موقع ها پشت این صفت چه دلهای رو که نمیشکنن
منم خواهرشوهرم واگذارش کردم ب خدا بعد سزارینم اومد بیمارستان با حال خرابی ک داشتم با نیشخند و حالت تمسخر گفت بچه بعدیت پسر باشه..این یک نمونه دل شکستنش هزاران بار دلم شکست ...
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من رک نیست بنظرم بی ادبه خودش اسمشو گذاشته رک بودن 😒 جوابشو میدم جدیدا
رک وقیحانه رو رود میگن
جدیدا هم رفت سفر خارجه بهش گفتم رو تختی برام بیار....الکی یه چیزی رو بهونه کرد مثلا نگفتی و فلان دیگ ...
چرا رو میزنی ب خواهرشوهر نکن عزیز من...عوضش ما رفتیم کربلا خواهرشوهرم یک لیست بلند بالا نوشت گفت بخرید...کلی از نماز اول وقت تو حرم و زیارت موندیم تا اونا رو برا اون عفریته خریدیم ..
خوبی شما؟!! 🙄 یکم روحت رو جلا بده! بیماریت هم خوب میشه ایشالا
خیلی بی ادبی مگه من چی گفتم توهین میکنی؟؟ فقط گفتم تو تاپیک درد دل جای گفتن این نیست ک بگی خدا رو شکر من این مشکل ندارم... توهین کردم بهت ک توهین میکنی؟؟؟