2777
2789
عنوان

خواهرشوهره رک و زبون دار

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 41 پست

من خودم خواهر شوهرم رک هستم زبونم دارم اما تا وقتی خود عروسمون نخاره چیزی بهش نمیگم‌ 

خیلی فضوله الان سه ساله عقدن از روز عقد اومده خونه ما تا حالا هیچ کاری هم انجام نداده حتی طرف شستن 

آدم خودش باید احترام خودش رو نگه داره منظورم شما نیستی استارتر عزیز، کلی میگم. من اگه عروسمون ماهی یکی دو بار بیاد خونمون برا وعده غذایی و بره قدمش رو چشم اما اون همش اینجاست یعنی تا حالا ما یه خلوت نداشتیم خب اون که عروسمونه اما خواهر آدم هم که بیاد خونش و نره به هر حال بحث پیش میاد آدم باید حد و حدودش رعایت کنه 

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

جدیدا هم رفت سفر خارجه بهش گفتم رو تختی برام بیار....الکی یه چیزی رو بهونه کرد مثلا نگفتی و فلان دیگه خبر ندادی

ونیاورد خیلی ناراحت شدم....با اینکه چند بار گفته بودمش...دخترمو خیلی دوست داره فقط برای اون لباس اوردهبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا هم رفت سفر خارجه بهش گفتم رو تختی برام بیار....الکی یه چیزی رو بهونه کرد مثلا نگفتی و فلان دیگ ...

روتختی ک سخته اوردنش توقع زیادی بود 🙄

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

بنظرم آدم حرفش رو مودبانه بدون غرض بزنه بهتر از اینه که لیم کنه پشت سرت حرف بزنه. از وقتی داداشم زن گرفته من و مادرم شدی منبع عیب !! بس که خانمش هی بهش میگه خواهرت بده مادرت بده

البته مادرش و خاله هاش هم همینطورن 

میگن دخترایی که شوهرشون ازشون خیلی سره چون می ترسن شوهرشون از دست بدن شروع میکنن از این و اون بد گفتن تا همه رو هم سطح خودشون کنن

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
جدیدا هم رفت سفر خارجه بهش گفتم رو تختی برام بیار....الکی یه چیزی رو بهونه کرد مثلا نگفتی و فلان دیگ ...

چقور توقعت بالاست خب به جای روتختی برا تو خب یه چیز دگ برا خودش میاره دگ 😐حالا اگه خواهر شوهر از عروس همچین چیزی خواسته بود جرواجرش میکردن 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
تو منی یا من توام😯

من که خسته شدم از دستش از قیافه بگیر تا وسایل خونه و رفتار آدم کجا میریم  با همه چی کار داره .باورت میشه ی دخترعمو داره شوهرم ی بار به من گف من چقد از قیافت خوشم میاد اون گفت ن من اصلا از این جور قیافه ها دوس ندارم بنظرم ی جوره زشتیه.پیامایی که به شوهرم میده همش نفسم و عشقم و زندگیم همه کسم آخه خیلی خنده داره.همون روز اول عروسی هم گفت ببین من هرچی بخوام رک و راست میگم تو هم بزار زبون داشته باشی ج بده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من خواهرشوهرم داد زد سرم منم ناراحت شدم گفتم اگه ناراحتی نیام ک اونم ماشالله کم نزاشت بعد رفته به مادر شوهرم ی حرفا گفته ک خودمم خبر ندارم الانم دارن زجرم میدن شدید

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
خداروشکر خواهرشوهرای من مااااهن

همین کم داشتیم    همیشه تو تاپیکای درددل یکی هست بگه خداروشکر من این مشکل ندارم !!!

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

خواهرشوهرمنم همین مدلیه ولی من همون ماه اول عقدم جوابشو دادم اولین روزی ک از صبح رفتم خونشون شوهرم سرکار بود غروب ک اومد خواهرش نشست واسش تعریف کردن ک من از صبح چیکار کردم.منم بی رو دروایسی گفتم من اگ بخام چیزی بگم خودم زبون دارم چقد فتنه ای تو هییییچی نگفت دیگ و نشست سرجاش

حتمن قبلا چیزای گفتی اورده پولشو زود ندادی یا ندادی اصلا

. منم میرفتم مسافرت زنداداشم دو بار گفت براش اوردم دیدم پولشو نمیده دیگه هروقت بگه چیزی بیار نمیبرم براش