2777
2789
عنوان

ساک بچه. بیمارستان نجمیه

603 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

من دوشنبه نجمیه عمل دارم.بچه اولمو محب کوثر دنیا اوردم بعد همه چی با خودم بردم ولی ساک مادرو نوزادش همه چی داشت حتی لباس .خلاصه کلی وسیله اضافی بردمو اوردم.میخواستم بدونم نجمیه چیا تو ساکش داره من چیا بردارم

تا جایی که من میدونم نجمیه هیچی نمیده.با محب کوثر مقایسه نکن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی دمپایی و لیوانو قاشقو...اینجور چیزارم نداره یعنی؟

چرا اونا رو میدن😁

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ولی رسیدگیشون کمتر از قبل شده.چرا همون محب کوثر نرفتی؟

دکترمو عوض کردم.این یکی محب قرارداد نداره.بعدشم من مذهبیم تو محب خیلی اذیت شدم رعایت نمیکردن اصلا.ولی نجمیه خیالم راحته همه خانومن

خب خداروشکر ی جوری گفتی وحشت کردم.پوشکم میدن؟؟

۳تا خواهر شوهر من نجمیه زایمان کردن.دوتای اول یادمه یه بسته پوشک دادن.سومی رو یادم نیست

دکترمو عوض کردم.این یکی محب قرارداد نداره.بعدشم من مذهبیم تو محب خیلی اذیت شدم رعایت نمیکردن اصلا.ول ...

پس اگه مالی مشکلی نداری حتما اتاق vip بگیر .راحت تری

دستت درد نکنه عزیزم اره اون ک حتما.ن بیمه تکمیلی دارم همه رو میده

ان شالله به سلامتی زایمان کنی.منم دعا کن ۸ساله منتظرم😑

ممنون گلم انشاالله ب زودی دامنت سبز میشه عزیزم.موقع زایمان یادت میکنم

ممنون😙