2777
2789
عنوان

با بی میلی شوهرم چه کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت از بی میلی چیه؟ چون اوایل ازدواج آقایون خیلی گرم و پر تحرکن بعد از یه مدت که عادی میشن خانمها فکر میکنن شوهرشون سرد شده در صورتی که بی نیل و سرد نیست فقط اون هیجان اولی فروکش کرده و رو روال طبیعی افتاده

و خدایی که به شدت کافیست.......

براش کم نزار..یه مدت بزارهرکارمیخوادبکنه البتع شرایط مالیش وروحیش خییییلیییی مهمه..من شوهرم اینطوری شده بودیه مدت..روشموعوض کردم..هربارهرکاری ک دوست داشت ولی ازم نمیخواست..هیچوقت بزبون نمیاورد..براش انجام دادم..خیلی خوب شد😅

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست

فک کنم غذاهای تند خعلی تاثیر دارع...اونروز مامانم غذارو فرا تند کرده بود..تو سالادم فلفل چیلی زده بود ..اصلا از فکرم نمیرفت بیرون این مسئله😐

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍
بهش گرمی زیاد بده تمامه برنجاتو‌دمی با زیره درست کن  چایی هات حتما هل یا دارچین داشته باشه&nb ...

ميگه ٩ماه عروسي كرده بايد اين همه چيز بده به شوهرش

ن٩سال ديگه بايد چيكار كنه؟؟؟؟

خیلی ببخشید خودت برو دست مالیش کن،منم شوهرم یه مدت سردمزاج شده بود الان خداروشکر کمی بهتر شده،خودم ب ...

خسته شدم بسکه رفتم و تازه وقتیم میرم بعد همش تو دلم حس بدی دارم رابطه بهم نمیچسبه فک میکنم تحمیلی بوده و ...

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
بی مشکل نیس ولی قبلا هم همین بوده خب  پس چرا قبلا بهتر بود .. حتی بهش میگم اما ...

مشکلات خیلی رو مسیله جنسی مردان تاثیر میزاره قبلاً عقد بودید قضیش فرق داره الان چون کنارشی میدون هر ثانیه اراده کنه می‌تونه ولی دوران عقد محدودیت های داره

چقدر دیگه اخه گاهی واااقعا دلم میخواد اون بیاد سمتم و گررررم باشه همش من برم اخه انصافه!!!؟😢

خوشبحالت من که از بس هاته دیوونه شدم بعضی وقتا دلم میخواد چند روز ازم دور باشه شوهر من زیاد گرمی میخوره 

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی