2777
2789
عنوان

با بی میلی شوهرم چه کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 51 پست
ميگه ٩ماه عروسي كرده بايد اين همه چيز بده به شوهرش ن٩سال ديگه بايد چيكار كنه؟؟؟؟

هیچ ربطی نداره 

ممکنه طبع مقطعی سرد یا گرم بشه و میشه با خوراک درستش کرد

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل سرخ از کجا بیارم؟عطاری بخرم؟

بله

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
براش کم نزار..یه مدت بزارهرکارمیخوادبکنه البتع شرایط مالیش وروحیش خییییلیییی مهمه..من شوهرم اینطوری ...

من نمیفهمم چی دوست داره خودش که نمیگه به کارا هم یه جور عکس العمل نشون میده!!!مت خیلی بدبختتتتم که نمیتونم اینارو بفهمم😢😢😢😢

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
ربطی به هوس نداره واقعا خواستم همفکری ببینم مهشید بانو 

گرمیجات مخصوصا خرما و دمنوش و پیاز خام همراه با غذاهاش اگه دوست داره بخوره اگه از سردی بدنش باشه رفع میشه اگه یکماه اینارو دادی و تاثیر نداشت مشکلش چیز دیگس

مگه تازه کورتاژ نکردی؟! چه عجله ای برا رابطه داری؟ 

از اون نظر که الان ازادم دکتر اجازه داده ولی قبل از حاملگیمم این مشکل بود الان بدتر شده ... بعد 3 ماه الان باید کلی میلش باشه عطش داشته باشه ولی انگاااار نه انگار

من خودم يكي از اينا دارم  نه با خورد و خوراك درس ميشن نه با دارو سال به سال هم بدتر ميشن

من خودم این مشکلو داشتم شکر خدا با خوراک بهتر شدم 

بدن با بدن فرق داره 

خوشبحالت من که از بس هاته دیوونه شدم بعضی وقتا دلم میخواد چند روز ازم دور باشه شوهر من زیاد گرمی میخ ...

خوبه دیگه این قضیه خودش صمیمیت میاره بانو ...

خوشبحالت من که از بس هاته دیوونه شدم بعضی وقتا دلم میخواد چند روز ازم دور باشه شوهر من زیاد گرمی میخ ...

جدی؟؟؟؟معذرت میخوام..ولی خوشبحالت..منم خیلی گرمم.ولی شوهرم میگه یه بارتوهفته..البته گاهی بیشترم شده..ولی خب دیگه..

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست

یه نظر میدم الان همه میریزن سرم ولی تاثیر داره گرمیجات که صددر صد بده بهش و فیلم سک س براش بزار نگاه کنه لامصب مثل فشفشه میشن میتونی از داروخونه هم قرص تقویت میل جنسی براش بخری  هم مردانه داره و هم بانوان پارسال خودم چون شوهرم گفت مثل جنازه میمونی خریدم  دزدکی خوردم شوهرم با اینکه هاته و هرروز و شده روزی دوبار سک س داریم کم میاورد پیشم

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی 
یه نظر میدم الان همه میریزن سرم ولی تاثیر داره گرمیجات که صددر صد بده بهش و فیلم سک س براش بزار نگاه ...

فرضا منم که نشون بدم شوهرم عمراااا ببینه اصلا اهل این چیزا نیست ...

جدی؟؟؟؟معذرت میخوام..ولی خوشبحالت..منم خیلی گرمم.ولی شوهرم میگه یه بارتوهفته..البته گاهی بیشترم شده. ...

واقعا یعنی شوهر من نرماله یا شوهرای شما اخه ما هفته ای ۱۰بار سک س داریم بعد شش سال بنظرم زیاده من که همیشه میگم برو دکتر تو طبیعی نیستی

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی