2777
2789
دوستم،۲۲۲منطقه از یازده ساعت هرروز یه پارت نود دقیقه ای عمومی،البته عمومی هارو از مهر شروع کرد

عزیزم کدوم درسای عمومی ؟ بعد هر چهار تا اختصاصی هر روز تو برنامش بود ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کدوم درسای عمومی ؟ بعد هر چهار تا اختصاصی هر روز تو برنامش بود ؟

چهار تا مهمه(دینی ادبیات عربی زبان،سلامت و اینا رو از بهمن شروع کرد چون گفت یادم میره،،،اره اختصاصی ها کلا بود.

عجب چیزی بود اون،،خیلی خوب بود کارش.

خوشبحالش بنظرت اوکیه هر روز دو اختصاصی بخونی دوتایی دیگرو روز درمیون عوض کنی باهم عمومی هم مهماش از اول تو برنامت باشه ؟

ولی ببین کاملا تفریحاتشو داشت ها،بازار تفریح سیزده بدر،حتی رابطه هم داشت،،برنامه ریزیش عالی بود

وااای مگه میشهه مدرسش تیر هوشان بوده؟ بنظرم رمز موفقیتش استمرارش بوده 

خوشبحالش بنظرت اوکیه هر روز دو اختصاصی بخونی دوتایی دیگرو روز درمیون عوض کنی باهم عمومی هم مهماش از ...

من خودم کنکوری ام البته چند تایپک قبلمو بخونی(کاری ک اون کرد) میفهمی فعلا اوضامو،،نننننن زیست هررروزز باید باشه هر روز،ریاضی فیزیکو بچرخون شیمی و زیست ثابت