فهیمه_جونی مدیر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1207 عنوان با بی میلی شوهرم چه کنم ؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 51 پست اگر راهکاری هست لطفا بهم بگید من فقط 9 ماهه که ازدواج کردم روز به روز اوضاع داره بدتر میشه تو عقد شوهرم خیللللی بهتر بود اما الان ...😔 لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚 1398/06/01 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behig عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 4257 از اون نظر که الان ازادم دکتر اجازه داده ولی قبل از حاملگیمم این مشکل بود الان بدتر شده ... بعد 3 ما ... نه ماهه که ازدواج کردی هنووووز هفته نشده کورتاژ کردی درسته یا نه؟؟
لیموشیرین۹۴ عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 1001 فرضا منم که نشون بدم شوهرم عمراااا ببینه اصلا اهل این چیزا نیست ... واقعا نمیبینه اخه شوهرم تا چشممو دور میبینه زود دانلود میکنه قرص افزایش میل عالین میتونی بریزی تو ابش تا نفهمه خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی
pesar_mamani عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 1020 قرص ویتامین ای؟چه جوری بخوره؟قطره چه جوری بخوره؟ ویتامین ای داروخانه هست از داروخانه گیاهی م قطره گل سرخ رو بگیره طریقه مصرفشو بپرسید ولی فک کنم تو برشورش نوشته من شوهرم همینجوری میخورد من بعد زایمانم سرد شدم هی میخوام مصرف کنم وقت نمیکنم یادم میره
فهیمه_جونی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1207 نه ماهه که ازدواج کردی هنووووز هفته نشده کورتاژ کردی درسته یا نه؟؟ نه عزیزم 9 ماه ازدواج کردم 2 ماهه بار دار بودم سقط کردم و کورتاژ الانم یک ماهه که کورتاژ شدم لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
فهیمه_جونی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1207 واقعا نمیبینه اخه شوهرم تا چشممو دور میبینه زود دانلود میکنه قرص افزایش میل عالین میتونی ... نه نمیبینه اصلا لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
فهیمه_جونی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1207 ویتامین ای داروخانه هست از داروخانه گیاهی م قطره گل سرخ رو بگیره طریقه مصرفشو بپرسید ولی فک کنم تو ب ... مرسی عزیزم منم مثل قبل گرم نیستم از بس که خودم رفتم سمتش زده شدم ولی اون دیگه دست منو از پشت بسته لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚