2777
2789

سلام دوستان من خودم فارس زبونم ولي شوهرم لر هست از نظر تحصيلات و سطح شعور واقعا عالي...تازگيا يه همكار جديد خانم اومده وردستم از كندذهني و سوتي دادناش نگم براتون فضول سازمان....دو روز نيومده امار همه چيز رو از من گرفته اينكه بابام چي كارس،شوهرم كجاييه و چقدر پس انداز داريم...اينا به كنار كلي افه مياد برام در صورتي كه من سرم تا كار خودمه و تا جايي كه ميتونم ازش فاصلهميگيرم  اين چند روز متوجه شدم كمي حسادت داره خدايي ببينيد الان تو واتساپ چه استوري گذاشته

تكرار نميشوي💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توام همه چیو گزاشتی کف دستش؟؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خب خودتم که زبونتو نگه نداشتی اطلاعات نده بهش

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

آمار حساب بانكيت رو هم لو دادي ؟ به اين جور سوال ها قاطعانه بگو چ دليلي داره ميپرسي كه حد و مرز سوال پرسيدن دستش بياد 😑

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400