2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 211 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خواهرت بنظرم اینطور دوست داشته زندگی کنه. 

اگر بابات و شوهرت پیداش میکردن مثلا چیکار میکردن؟ با کتک برش میگردوندن؟ 

پسرعمه ی منم همسن خواهرته الان دو سه ساله رفته ترکیه و کار میکنه و دلشم نمیخواد برگرده ایران. شاید خواهرت فکر میکرده اگر ب شما بگه مخالفت میکنین ک قطعا هم میکردین. 

بذارین راحت باشه بابا زندگی خودشه

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
خودت هواییش کردی😂😂😂😂 معلوم شد خرابکاریا از کجا آب میخوره. یعنی کافیه بفهمن ترک ترکیه نیستی. کلاغ ...

نه بابا من سال 90اونجا بودم.اونم انقدراومدم بدشو گفتم به این خواهرم و خونوادم .اگه تعریفشو کرده باشم باز یه چیزی

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
نه، من پاس گرفتم مسافرتم رفتم هیچجااجازه نخواستن ازم. دختر برا گرفتن پاسپورت اجازه نمیخاد. اون زنه م ...

چرا عزیزم دخترای مجرد ک ازدواج نکردن اجازه پدر میخاد و باید محضر برن و اون رو ب پلیس ب علاوه 10 بدن تا پاسپورتشون بیاد.

خانم متاهل اجازه همسر باید محضر برن

خانم مطلقه بدون اجازه با طلاقنامه کفایت میکنه.

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.  
چرا عزیزم دخترای مجرد ک ازدواج نکردن اجازه پدر میخاد و باید محضر برن و اون رو ب پلیس ب علاوه 10 بدن ...

والا نمیخواد،من آبجیم گرفته اجازه نخواستن،خودم متاهلم اجازه همسرم رو محضری خواستن

دنیام دخترم