2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 211 پست
اگه دخکر مجرد  که 19 سالشه بخواد پاسبورت بگیره باباش حتما باید برا پاسبورت جدا گرفتن رضایت نامه ...

دیگه اصلا مدل پاسپورت خانوادگی وجود نداره،الان دیگه نوزاد هم برای خودش پاسپورت جدا داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط شنیدم که بعضیا خیلی پشیمون میشن  چون اصلا به ایرانیا بها نمیدن  و مث سگِ پشیمون بر ...

مثل افغان ها ‌که میان ایران دیگه . مجبورن کارگری کنن. ایرانیا هم هرجا برن همینه کارگری. مگه پول زیاد و شغل خوب آماده باشه براشون

واقعا ؟ اینو مطمئنی یا شنیدی از  اینور اونور؟ درآمدشم خوبه؟ همچین تعریف کردی ادم بسرش میز ...

اره من و خانوادم چهارماه ترکیه بودیم من خوشم نیومد از کشورشون ولی پر کارای گارسونی پوشاک بسته بندی... ایناس با جای خواب و غذا. ایرانیا تو بنگاها پر هستن به عنوان مترجم بنگاه از زبان ترکی به فارسی و ایرانیارو برا خرید ملک راهنمایی میکنن درصد خوبی هم میگیرن. دیوار ترکیه هم کار گذاشته. به زبان فارسی. من خوشم نیومد ولی

دیگه اصلا مدل پاسپورت خانوادگی وجود نداره،الان دیگه نوزاد هم برای خودش پاسپورت جدا داره

اووووفففف😍💃

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
دختر مجرد رضایت کتبی پدر رو میخواد واسه خروج از کشور !  الکیه مگه !  مگه این که مطلقه با ...

ن عزیزم اجازه فقط برای گرفتن پاسپورته

اگه پاسپورت داشته باشه اجاره نمیخاد دیگه

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.  
نه ما تا اونجایی که میتونستیم مخفی کردیم ولی تا کجا

اره اینام مخفی کردن ولی خب بازم بقیه فهمیدن 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
بلند پروازه .اینجا تو نازونعمت بود برا اینکارا نرفته اونجا.مادرم حالش خیلی بده

اره منم میگم یه موقعیت خوب داشته که رفته... الهی میفهمم مادرت الان چه میکشه... کاش حداقل الان که رفته حا و مکانش رو بگه خیال بقیه راحت باشه. از رو اون شماره نمیتونید ردش رو بگیرید؟