2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 211 پست
اره من و خانوادم چهارماه ترکیه بودیم من خوشم نیومد از کشورشون ولی پر کارای گارسونی پوشاک بسته بندی.. ...

منم قبلا  9ماه اونجا موندم به واسطه کار.خوب میدونم محیطشو فرهنگشو براهمینم خیلی نگرانم.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدایی داری   من تو دعوا چهار ب بک کم نیاوردم  خخخخخخ کتک خوردم  اما کم هم نزدمشون🇦🇬 ...

ایول داری ........عکس خودت نیست که پروفایلت..

🌹🌹به خاطر ه خاطره هایت خاطرت در خاطرم خاطره انگیز ترین خاطره هاست 🌹🌹🌹🌹
ن عزیزم اجازه فقط برای گرفتن پاسپورته اگه پاسپورت داشته باشه اجاره نمیخاد دیگه

نه، من پاس گرفتم مسافرتم رفتم هیچجااجازه نخواستن ازم. دختر برا گرفتن پاسپورت اجازه نمیخاد. اون زنه متاهله اجازه شوهر لازمه.دختر بالای 18 سال نه خروج نه پاسپورت هیچجا اجازه نمیخاد

اره منم میگم یه موقعیت خوب داشته که رفته... الهی میفهمم مادرت الان چه میکشه... کاش حداقل الان که رفت ...

گفت اگه دنبالم بگردین بدتر گم وگور میشم .باور کن میترسم دیگه.فقط گفتم از طریق واتساپ در ارتباط باشیم قول میدم نگم بهت برگرد واینا .فقط بدونم در چه حالی

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
بلند پروازه .اینجا تو نازونعمت بود برا اینکارا نرفته اونجا.مادرم حالش خیلی بده

اسی دلم گرفت دلم به حال مادرت سوخت من یه دختر دارم مثل خواهرت ولی کوچکتر بدون اجازه یا به دروغ  جایی که دوست داره میره  بی خبر همش تنم از دست کارهاش میلرزه هر راهی که بگی رفتم طفلی مادرت چی میکشه 

گفت اگه دنبالم بگردین بدتر گم وگور میشم .باور کن میترسم دیگه.فقط گفتم از طریق واتساپ در ارتباط باشیم ...

اره فعلا همین بهترین کاره حداقل خبرشو داشته باشین الان میترسه بیشتر مقابله میکنه باهاتون

منم قبلا  9ماه اونجا موندم به واسطه کار.خوب میدونم محیطشو فرهنگشو براهمینم خیلی نگرانم.

خودت هواییش کردی😂😂😂😂 معلوم شد خرابکاریا از کجا آب میخوره. یعنی کافیه بفهمن ترک ترکیه نیستی. کلاغو رنگ میکنن جای قناری میکنن تو پاچت. انشالا خواهرت راحت باشه