خواهرمجردم دو هفتست تقریبا از ایران رفته بدون اینکه به کسی بگه به بهونه باشگاه صبح زودجمع کرده رفته وهیچ زنگی نزده دیگه.خواستین تاپیکمو بخونین عنوانش خواهرم بیخبر رفته ترکیه....خلاصه پنجشنبه هفته گذشته پدرمو شوهرم رفتن استانبول نتونستن پیداش کنن پلیس هم گفته بود چون تو سن قانونیه نمیتونیم کاری بکنیم.چن روز بعد رفتن بابام اینا خواهرم از یه شماره بهم زنگ زد با حالت عصبانی و طلبکار که میدونم اومدن دنبالم بگو برگردن جای من خوبه ونگران نباشین.اصلا باورم نمیشد این دختر خواهر منه
اره منم میگم یه موقعیت خوب داشته که رفته... الهی میفهمم مادرت الان چه میکشه... کاش حداقل الان که رفت ...
گفت اگه دنبالم بگردین بدتر گم وگور میشم .باور کن میترسم دیگه.فقط گفتم از طریق واتساپ در ارتباط باشیم قول میدم نگم بهت برگرد واینا .فقط بدونم در چه حالی
بلند پروازه .اینجا تو نازونعمت بود برا اینکارا نرفته اونجا.مادرم حالش خیلی بده
اسی دلم گرفت دلم به حال مادرت سوخت من یه دختر دارم مثل خواهرت ولی کوچکتر بدون اجازه یا به دروغ جایی که دوست داره میره بی خبر همش تنم از دست کارهاش میلرزه هر راهی که بگی رفتم طفلی مادرت چی میکشه
خودت هواییش کردی😂😂😂😂 معلوم شد خرابکاریا از کجا آب میخوره. یعنی کافیه بفهمن ترک ترکیه نیستی. کلاغو رنگ میکنن جای قناری میکنن تو پاچت. انشالا خواهرت راحت باشه