خواهرمجردم دو هفتست تقریبا از ایران رفته بدون اینکه به کسی بگه به بهونه باشگاه صبح زودجمع کرده رفته وهیچ زنگی نزده دیگه.خواستین تاپیکمو بخونین عنوانش خواهرم بیخبر رفته ترکیه....خلاصه پنجشنبه هفته گذشته پدرمو شوهرم رفتن استانبول نتونستن پیداش کنن پلیس هم گفته بود چون تو سن قانونیه نمیتونیم کاری بکنیم.چن روز بعد رفتن بابام اینا خواهرم از یه شماره بهم زنگ زد با حالت عصبانی و طلبکار که میدونم اومدن دنبالم بگو برگردن جای من خوبه ونگران نباشین.اصلا باورم نمیشد این دختر خواهر منه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
یعنی دم مرز رضایتنامه میخوان ازمون!!!!!!!!!! این چه حرفیه شوهر یا پدر رفته رضایت محضری داده و زن ر ...
عزیز من رفتم پاسپورت گرفتم مسافرتم چهاربار تاحالا رفتم نه پدر خواست نه هیچکیو. بالای 18 سال دیگه هیچی نمیخان. ولی اگر متاهل باشی شوهرت باید اجازه بده. مجردا هیییچی نمیخاد
ترکیه پر کاره. پررر، بسته بندی پوشاک، دوخت پوشاک، شستن ظرف، گارسونی، همشونم جا میدن یعنی کارو با حقو ...
واقعا ؟
اینو مطمئنی یا شنیدی از اینور اونور؟
درآمدشم خوبه؟
همچین تعریف کردی ادم بسرش میزنه بره😂😂😂
البته کارگرای ساختمونی رو شنیدم همه رفتن ترکیه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮