2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ سالشه از پنجشنبه گف حالم خوب نیس ‌ بعد گف خوبم. روز بعد تب ولرز کرد صبح بردم دکتر  دارو داد گف خروسکه .

تبش زیاد بود قط نمیشد. دوباره بردم دکتر. سرم زد ودوتا آمپول یخ چندساعت خوب بود  دوباره تب کرد اما قط شد دیروز کانل خوب شد دوباره دیشب تب کرد امروز بردم دکتر  خون گرفتن حالش بدشد  دوباره تب کرد  عکس ریه گرفتن یکم عفونت و هوا گرفتگی ریه داشت جواب آزمایشش فردا میاد

تاپیک قبلیت و دیدم وزن بچت خوبه ضعیف نیست برای تبش آزمایش دادی نوع عفونت مشخص بشه داروی همون و می دن ...

وزنش کم شده دکتر گف خوب نیس . یه مدته قد وزنش رشد خوبی نداره ثابته 

هیچی نمیخوره  این بده .

نه اینکه الان کلا همیشه در حد یه بچه دوساله هم نمیخوره

۷ سالشه

الهی همسن پسرم ببرش دکتر آزمایش کامل بگیر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم