2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 211 پست
عزیزم خواهر اسی مطلقه بوده زیاد فکر و خیال نکن😂😂

گلم بالای 18 سال بدون اجازه پدر میتونی بری کشورایی که ویزا نمیخوان 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرت همین شماها هستین دخترای ساده رو از راه به در میکنین به راه خلاف میکشینشون

بی تربیت من میخوام امر ب معروف و نهی از منکر کنم برش گردونم

چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
نه عزیزم دختر  مجرد تا ۴۰ سالگی رضایت کتبی پدر رو میخواد  مگه این که مطلقه باشه زن شوهر ...

اينجوري نيس فقط ي امضا براي دريافت پاس ميخواد 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝سر درش ننوشته ورود اقایون ممنوع  شما هم واس جلب توجه ی راه دیگ پیدا کن😂

اتفاقا نوشته شما نمیبینی 

بعدشم من برا جلب توجه به کسی شماره ندادم شما پیشنهاد شماره دادی 😷😷

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

یادمه سوم راهنمایی بودم ۴ تا از دخترهای اول راهنمایی مدرسمون تو پارک یه پسری گولشون میزنه بهشون میگه شمارو میبرم دوبی و اونجا پولدار میشین خیلی رو مخشون رفته بود این دخترام خیلی ساده بودن تا اینکه میگه هر چی پول و طلا تو خونه هست بیارید. یکی از این دخترها میترسه ولی سه تای دیگه طلاهای مامانشون برمیدارن به پسره میدن و میرن سمت تهران. دخترا رو میبره ارایشگاه بند و ابرو قرار بوده قاچاقی ردشون کنه دوبی. که ظهر میشه ندرسه تعطیل میشه اینا خونه نمیرن خانواده ها در به در دنبالشون شب دوستشون لو میده که ماجرا اینطوری بوده. ردشون رو زدن قبل اینکه از مرز خارج بشن گرفتنشون. از مدرسه هم اخراج شدن دیگه نیومدن ببینیم چه اتفاقی واسشون‌افتاد. مدیر مدرسمون دادگاهی شد به خاطر اینکه از مدرسه فرار کردن

میخواد دختر گل 🤗🤗🤗

بزن شرايطش رو تو نت بخون حتما

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اره به یه بهونه ای میبرم بابامو پاسبورت بگیره برام بعدش میپرم میرم😎

بعد ۱۸ سالگی پاسپورت بدون اجازه پدر میتوتی بگیری

آرزو دارم همه عاشقا به هم برسن و خوشبخت بشن  و بیزحمت به نیت حاجتی ک دارم یه صلوات بفرستید برام...❤😪
😎😎😎😎هر کاری نمیکنه دیدی ک همه رنگ لباس ها رو گفتم  تاره اون خانم ک لباسش افتضاح بود هم گفتم ...

خب چرا جواب منو ندادی لااقل بگو الان با شوهرم قهرم برم باهاش ح،ف بزنم دعوا میشه بدتر میشه  نرم یا پاشم برم😂

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝سر درش ننوشته ورود اقایون ممنوع  شما هم واس جلب توجه ی راه دیگ پیدا کن😂

بهتون برنخوره اینجا ....همه چی بار آدم میکنن ..بیخال داداش

🌹🌹به خاطر ه خاطره هایت خاطرت در خاطرم خاطره انگیز ترین خاطره هاست 🌹🌹🌹🌹