2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 211 پست

وااااای همچین اتفاقی برا همسایه موم افتاده دختر مجردش فرار کرده ترکیه 😨😨😨😨

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دم مرز رضایتنامه میخوان ازمون!!!!!!!!!! این چه حرفیه شوهر یا پدر رفته رضایت محضری داده و زن ر ...

اگه دختر مجرد  که 19 سالشه بخواد پاسبورت بگیره باباش حتما باید برا پاسبورت جدا گرفتن رضایت نامه محضری بده دگ؟بعد 18 سالگی حتما باید پاسبورت جدا بشه از پاسبورت والد؟

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

من فقط شنیدم که بعضیا خیلی پشیمون میشن 

چون اصلا به ایرانیا بها نمیدن  و مث سگِ پشیمون برمیگردن 

یکی فیلم فرستاده بود میخواست  گریه کنه مرد بود ! 

حتی واسه کار روی ساختمان  بهش   کلاه ایمنی هم نداده بودن  با ارتفاع خیلی بالااااا .. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چرا دوست دارین پیداش کنید بچه که نیست خودش انتخاب کرده بره

نه نمیخام پیداش کنم دیگه.اگه بدونی باهام چجوری حرف میزد انگار با دشمنش حرف میزد .باورم نمیشه خواهر من بود،ما باهم بزرگ شدیم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
اجازه میخواد حتی اگه ۶۰سالت باشه

خواهرشوهرم چندسال پیش با پدرش رفت برای گرفتن اجازه محضری برای پاسپورتش گفتن دیگه نیازی نیست 

چندسال پاسپورت داره و خودش اربعین میره کربلا 

قانون ۱۸ سال به بالا دیگه اجازه پدر نمیخواد 

خدایا چنان کن سرانجام کار   /    تو خشنود باشی و ما رستگار 🤲🤲🤲🤲

چه دلی داره واقعا خواهرت البته از بی عقلیه

خدا کنه هیچ وقت پشیمون نشه و مشکلی براش پیش نیاد

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن