2777
2789
عنوان

همونیم که گفتم خواهرم بیخبر رفته ترکیه.قرار بود خبری شد تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8509 بازدید | 211 پست
تنها نیست احتمال زیاد با یکی برنامه ریخته بالاخره رفتن پول میخواد باید زبون بلد باشه خونه و کار داشت ...

ترکیه پر کاره. پررر، بسته بندی پوشاک، دوخت پوشاک، شستن ظرف، گارسونی، همشونم جا میدن یعنی کارو با حقوق و جا و غذا میدن. بلیطشم لحظه آخریاش به 500_600 میریه. هفته پیش استانبول به تهران 400 دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه میخواد حتی اگه ۶۰سالت باشه

کشورای بدون ویزا میشه رفت بدون اجازه 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
دختر بالاي ١٨سال همچين چيزي نميخواد😐

نه عزیزم دختر  مجرد تا ۴۰ سالگی رضایت کتبی پدر رو میخواد 

مگه این که مطلقه باشه

زن شوهر دار هم رضایت کتبی شوهر رو واسه خروج از کشور

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
اجازه میخواد حتی اگه ۶۰سالت باشه

عزیزم خواهر استارتر که مطلقه بوده اجازه نمیخواد ولی در کل پدر باید بیاد موقع پاسپورت گرفتن اجازه محضری بده دیگه بعدش میتونی بلیط بگیری بری هر دفعه که نمیخواد پدرت بیاد امضا بده

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
اسی باورت میشه از وقتی تاپیکتو خوندم و فهمیدم بدون اجازه ی پدر میشه خارج شد از کشور هر بار با خانواد ...

عزیزم خواهر اسی مطلقه بوده

زیاد فکر و خیال نکن😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بهترین کاروکرده بخدا

درسته اشتباه کرده به شمانگفته ولی اینجاآینده ای نداریم هرکی میره اونور برندس

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
مجرد نبوده

عقد کرده جدا شده 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
به دوست جنیت بگو بهت بده

😎😎😎😎هر کاری نمیکنه دیدی ک همه رنگ لباس ها رو گفتم  تاره اون خانم ک لباسش افتضاح بود هم گفتم کی کنارشون خوابیده

چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
واسه پاسپورت گرفتن باید پدرت بیاد اجازه بده بعدش ویزا هر کشوری بگیری دیگه اجازه نمیخواد😂

نه 18 سالت باشه اجازه هیچکیو نمیخان ازت من گرفتم دیگه 😒😒😒 ترکیه هم ویزا نمیخاد 

اره به یه بهونه ای میبرم بابامو پاسبورت بگیره برام بعدش میپرم میرم😎

اونور هم خبری نیست در باغ سبز نشونت دادن گول نخور اونجا هم باید خیلی کار کنی هر کاری اکثر ایرانیای که کشورای دیگه ان مثل زمانی که تو ایران بودن تو ناز و نعمت نیستن