2777
2789
عنوان

پسرم بدخواب و بیقراره

786 بازدید | 24 پست

سلام دوستان چند روز دیگه پسرم یک ساله میشه بعضی وقتها خیلی بیقراری میکنه و شبها بد خوابه بلند میشه و چشم بسته میشینه تو رختخواب یا اینکه با سر حرکت میکنه و کاملا از جاش میره بیرون کسی دلیلشو میدونه میتونید راهنماییم کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن ک ی سالشه خیلی وقتی اینطوریه...یباریادم رفته بودحفاظ یاهمون نرده تختشوبکشم شبی دیدم افتاده لای تختاگریه میکنه...حتی توخواب جیغ میزنه ومیکشه روسره خودش...فک کن ی خواب شیرین بعدیکی بیادجیغ آنچنانی دم گوشت بزنه ک...بخدامنوشوهرم مثه دیوونه هانصف شبی ازخواب میپریم...دکترم بردم گفت ازبس سرش دادمیزنین یامیخوادکاری کنه میگ ب اون دست نزن ب این دست نزن اون کارنکن این کارونکن بچه روانش بهم میریزه ولی واقعاخیلی شلوغه نمیتونم ک دادنزنم سرش😐ببخشیدطولانی شد😐

دخترمن ک ی سالشه خیلی وقتی اینطوریه...یباریادم رفته بودحفاظ یاهمون نرده تختشوبکشم شبی دیدم افتاده لا ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت عزیزم پسر منم خیلی شلوغه همه جارو بهم میریزه تمام کشوهارو میریزه بیرون کارهایی که براش خطر داره نجام میده گاهی وقتها مجبور میشم داد بزنم سرش حتی اجازه نمیده پوشکش کنم موقع پوشک کردم کلی کلنجار میرم باهاش بلند میشه و فرار میکنه زورم بهش نمیرسه😏

پسر من ۱۳.۵ ماهشه.چی بگم ک دلم خونه.تو میگی بعضی شبا.پسر من هرررر شب هر شب هرشب هرشب.دهن منو سرویس کرده.همبن دیشب کلی گریه کردم خسته شدم.هر شب دارم بهش استامینوفن میدم.هر شب ۱ ساعت اول ک خوابید.بعد بیدار میشه گریه گریه گریه.۳ ۴ ساعت بیداره گریه اخرش بهش استامینوفن میدم.ایا بخوابه ایا نخوابه.اگرم بخوابه هررر یکساعت پا میشه شیر میخوره.چندین ماهه.میگم اگه دندونه اخه هر شب؟از هر کی میپرسم میگم بخاطر دندونه؟اخه هر شب؟خسته شدم کم اوردم.اگه دندونه پس چرا روزا نیس؟فقط شبا.من شاغلم ۱۲ ظهر تا ۸ شب بچه پیش مادرشوهرمه.شبا تا صبح پدر منو در میاره.عصرا پیش مادرشوهرم ۳ ۴ ساعت میخوابه.حالا اگه یه روز عصر پیش خودم باشه و قراره باشه ۳ ساعت بخوابه بازم هر ۱ ساعت پا میشه شیر میخوره.حتی خواب عصر هم هر ۱ ساعت شیر میخوره.من داغونم داغوننن.کم اوردم.دیشب ساعت ۱۲ خوابید ۱ بیدار شد گریههه.دوباره ۲ خوابید.بعد هر ۱ ساعت شیر.الان از ۶ تا حالا بیداره.خیلی خستههه شدم

درسته عزیزم پسرم ۳ ماهه اینجوریه البته هنوز دندون در نیاورده

پسر منم ۳ ۴ ماهه اینه.والله خسته شدم.۸ تا جلو دندون در اورد.الان داره عقب و بالا هم چپ هم راست یکی در میاره

کلا بد خوابه ینی چی؟کامنت منو بخون.مثه پسر منه؟میخوام پسرمو ببرم دکتر

اره دقیقا مثل پسر شماس افتضاحه از همون اول همینطوری حتی روزاهم که میخوابه بینش بیدار میشه بخاطر خوابش زندگیم داره بهم میریزه من خیلی دکتر بردم ولی اصلا فایده نداشته یکی از دکترا بهش پرومتازین داد که من عذاب وجدان گرفتم ندادم البته یه شب دادم هیچ فایده ای نداشت