بیمه تامین اجتماعی.ماهی ۵۱۵ تومن میدم.بعده ۲۰ تا ۳۰ ساا،بهم حقوقه کارمندی تعلق میگیره،حداقل اون موقع ...
شماکه الان میتونی ماهی پونصد بدی معلومه بیست سال اینده چندین برابرشو بدون کمک بیمه خودت داری نیازی نداری بیمه بیاد بعده بیست سی سال بهت بده دولت باید منو امثال منیکه فقطط میتونیم ماهی صدوخورده ای بدیمو راست میگه دستمونو بگیره ماییم که بیست سال دیگه بااین گرونیا به نون شبمونم محتاجیم ههعععی
آدم ب خانومایی مث شما افتخار میکنه چه کاری میکنین؟ یا چه کاری الان سود توشه
من برنج و بادوم زمینی و جنسای خارجی میخرم میدم مغازه ها هر چی دستم بیاد انجام میدم برای پس انداز اشپزی تو خونه برای جایی انجام میدم ماهی 1500اونجا میگیرم همشو وام خانگی گذاشتم خودم پولشو پس انداز کردم الان چند ساله با وام خانگی پس اندازم میکنم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
شما خودت رو بیمه ی زنانه خانه دار کن گلم.به نظره مت بیمه خیلی خوبه
خب کردم دیگه تازه کردم مسئولش بهم گفت شماکه فقط میتونی ماهی صدو خورده ای بدی بعده سیزده سال یچیزی حدود پونصد تومن بازنشستگی بهت تعلق میگیره که این موضوع زده تو ذوقم فکر کن پونصد بعده سیزده سال🤮