2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم ول نمیکنه موندم چیکارکنم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 61 پست

پسر منم هفت سالشه همه میگن بزار یکی دیگه گیرتدبیاد ولی خب ما هنوز ماشین نداریم با دوتا بچه با موتور سخته شوهرم کارگره

همونی که صبح شنبه به ......خبر داد الانم یه زحمت بکشه به ایشونم خبری بده .
شوهره من اصن بچه نمیخواد حتی یه دونه  مادرشوهرم گیر میده همش میگه دوسال ونیمه عروسی کردین چرا ...

آره دیگه یا بگو خودت جوابشونو بده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي كه كمه دو يا سه تاي ديگه بيارين در اينده دور و بر ادم شلوغ باشه بهتر از تنهاييه بچه خيلي خوبه

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
اگ پول دارین بیار بعدا خوبه خانواده شلوغ باشه😍😍

من خودمم بچه دوس دارم حتی میگم اگه قرارباشه یه روز بیارم دوقلوباشه

انا شوهرم خیلی حساسه روبچه وگیرمیده منم حوصله شوندارم

امضا ندارم انگشت میزنم☝

اول ک عاشق امضات شدم 😂😂😂

ولی به نظرم خیلی شوهرت عاشق خانواده شه  و دوستتون داره .

الان مردا خیلی کم پیش میاد دنبال بچه باشن مخصوصا دومی .... نمیدونم چرا ولی حس میکنم شوهرت خیلی جالبه ... مخصوصا ک گفتی به دخترت میسپاره بهت بگه آبجی میخوام 

شوهره من اصن بچه نمیخواد حتی یه دونه  مادرشوهرم گیر میده همش میگه دوسال ونیمه عروسی کردین چرا ...

آره . بگو پسرت نمیخواد😐 اگه نگی فکر میکنن تو مشکل داری

عاشقتونم 👈کارین❤تیام❤عرفان❤