2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم ول نمیکنه موندم چیکارکنم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدا بده عهد کردم ۵تا بیارم 😂حسرت بچه مونده به دلم..

اگر میتونی بیار خونه که داری بچه تم تنها نباشه گناه داره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
چرا؟؟؟ شما بچه ميخواهيد شوهرتون ميگه نه؟!

بله من یه دختر دارم قبلا شوهرم خیلی بچه میخواست اما حالا دیگه میگه همین یکی کافیه

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
آره . بگو پسرت نمیخواد😐 اگه نگی فکر میکنن تو مشکل داری

من میگم بهش ولی گوشش بدهکار نیس صدبار گفتم پسرت راضی نیس من چیکار کنم میگه من باید شرایط مالیم کامل خوب باشه پول زیاد داشته باشم مادرشوهرم گیرشو ب من میده میگه مثلا دوسال دیگه پولدار میشید مگه😐

چیکارکرد؟

دخترمو پر میکرد میگفت برو به مامان بگو تنهام حوصله ام سر میره منم میگفم باشه دخترم بریم پارک بریم خرید دیدم ول کن نیست هر روز میگه دخترم هم میومدم یگفت ماماااان نی نی بیار دیگه

بچه ها دخترمن خخیلی اجتماعیه وواقعا دوس داره یه بچه دیگه بیاد مطمئنم با سن کمش کمک حالمم میشه 

اما تونوزادیش فوقالعاده اذیتم کرده یه طرف گیرهای شوهرمم یه طرف

پوشکشوعوض کردی؟شیرشو دادی؟فلان کاروکردی؟

امضا ندارم انگشت میزنم☝