2777
2789
عنوان

کی رادیو گوش میده و کدوم کانال

139 بازدید | 20 پست

میشه ایده بدین؟

کدوم کانال گوش میدین

نرم افزارشو نصب کردم با اینترنت کار میکنه‌

چون سمت ما خیلیا آنتن نمیده

به نظرتون خیلی نت هدر نمیده؟

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آواتهرانپیام

وای عاشق پروفایلتم 😍😍🤪

میخوام مجازیو کم کنم به نظرت میشه؟ باز به این اعتیاد پیدا نکنم🤦‍♀️🥲🙄

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

رادیو صوتی مصرف نتش خیلی ناچیزه

چقدر خوب مرسی که گفتی 😍💗

رادیو جوانساعت ۱۰ صب ساختمان پزشکان۵ عصرم جام جوونی وگوش میکنم،گاهیم مسابقه ۴ عصرشبقیه ش هم رادیو او ...

عااالی بود دقیقا همین توصیه رو میخواستم مرسی عشقم😍💗میخوام مجازیو کم کنم، گفتم رادیو بهتره هم یاد میگیرم هم صداهای ذهنیمو ساکت میکنه 

منم تو ماشین همیشه رادیو آوا روشنه

رادیو آوا آره خیلی خوبه اکثرا آهنگه😍من جوان رو عصر  گوش دادم جالب بود

عااالی بود دقیقا همین توصیه رو میخواستم مرسی عشقم😍💗میخوام مجازیو کم کنم، گفتم رادیو بهتره هم یاد م ...

من خودم چشمام لیزیک کرده بودم یک هفته نمیتونستم گوشی دس بگیرم  رادیو گوش میکردم

دیگه معتادش شدم😅😁

من خودم چشمام لیزیک کرده بودم یک هفته نمیتونستم گوشی دس بگیرم رادیو گوش میکردمدیگه معتادش شدم😅😁

آره والا خیلی خوبه یادمه دوست هم دانشگاهیم با رادیو درس میخوند تمرکزش بالا بود و خوابشم نمیگرفت، به نظرت کار درستیه؟ شمام تمرکزت بالا میره عزیزم؟💗

وای عاشق پروفایلتم 😍😍🤪میخوام مجازیو کم کنم به نظرت میشه؟ باز به این اعتیاد پیدا نکنم🤦‍♀️🥲🙄

🌹

مجازیو باید جاشو با چیزی پر کنی که کلن از گوشی دور شی

مثلن کتاب خوندن جدول حل کردن