2777
2789

امروز رفتم پیش یه روانشناس مشاوره

جلسه اول که بیشتر معارفه است اینو می دونستم ولی برگشته میگه باید یه تست بزنی که ببینم درمانت باید جطور باشه قیمت تست هم ۳ ملیون و تست هاش هم قبلا زده بودم تو نت هم هست گفتم قبلا زدم ولی برگشته میگه نه الان باید بزنی

جلسه رو هم از مدتش بیشتر طول داد منشی اومد گفت ۵ دقیقه دیگه مونده من حالم بد بود اصلا متوجه زمان نبودم آخرش پول اون بیشتری که مونده بودم رو هم گرفت در حالی که من فکر کردم چون بعدم کسی نیست داره ادامه میده و نگفته بود بیشترش پولیه

قبلا مشاوره رفته بودم حواسش به زمان بود و خودش زمان رو جمع می کرد

شما بودید چه حسی به این مشاور چیدا می کردید چه فکری در موردش می کردید؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چنین مشاوری نرو من آنلاین صحبت کردم چت کردم و .....حتی ۴۰دقیقه بیشتر از اون تایم که داشتم اما ...

اسمش چی بود؟

راجب زمان هم معمولا همه جا همینه بعضی ها سختشونه خودشون به مراجع بگن زمان تموم شده و از طرفی خود مرا ...

خوب منشی اومد به اون گفت و ایشون نگفت پاشم

من حواسم به زمان نبود باید خودش جلسه رو جمع می کرد و میگفت من حالم بده زمان رو چه می دونم چیه تو اون حال