2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم ول نمیکنه موندم چیکارکنم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 61 پست
اول ک عاشق امضات شدم 😂😂😂 ولی به نظرم خیلی شوهرت عاشق خانواده شه  و دوستتون داره . الان ...

😄حتی وقتی خاستگاری اومدرفتیم باهم حرف بزنیم گفت من بچه زیادمیخام منم اینجوری بودم😨

الانم فعلاسعی میکنه ازراه دخترم واردبشه

امضا ندارم انگشت میزنم☝

خب همینو بگو ب شوهرت

بگو اگ بچه دوس دلری با من کمی راه بیا

حساسیتت و کم کن کمی بیشتر ب من کمک بده

ک من اذیت نشم و تونا بچه دومو داشته باشم

نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم بهش ولی گوشش بدهکار نیس صدبار گفتم پسرت راضی نیس من چیکار کنم میگه من باید شرایط مالیم کامل ...

به حرف دیگران کاری نداشته باشین من بعد از 5 سال آوردم هر وقت میرفتیم خونه مادرشوهرم میشست گریه میکرد من طبقه بالا شونم کارمند بودم همش میگفت تو فقط بیار بده به من برو سر کارت  من خودم بزرگش میکنم من امروز زاییدم ده روز بعد رفت شهرستان 6 ماه نیومد تا الانم یکبار نگفته بچه رو بده من نگه دارن 

من میگم بهش ولی گوشش بدهکار نیس صدبار گفتم پسرت راضی نیس من چیکار کنم میگه من باید شرایط مالیم کامل ...

ازدر درد ودل واردشو بگو مادرجون توروخدا بیاشوهرمو راضی کن بچه بیاریم من عاشق بچم به حرف شماگوش میده

امضا ندارم انگشت میزنم☝
به حرف دیگران کاری نداشته باشین من بعد از 5 سال آوردم هر وقت میرفتیم خونه مادرشوهرم میشست گریه میکرد ...

اره میدونم واسه همین نمیارم من ۲۴سالمه خودمو هنوز ازلحاظ اخلاقی بچه میدونم از ترس یه بچه نمیتونم ناز بدم تا ناز بدم میگن خب بیار دیگه😐

خب همینو بگو ب شوهرت بگو اگ بچه دوس دلری با من کمی راه بیا حساسیتت و کم کن کمی بیشتر ب من کمک بده ...

راضیم اصلا کمک نکنه ولی کاریم نداشته باشه 

مشکل اینه که اصلا قبول نمیکنه گیرمیده 

الان خوب میشه خامم میکنه بیارم بازم روزازنو روزی از نو دست خودش نیست حساسه

امضا ندارم انگشت میزنم☝
بله من یه دختر دارم قبلا شوهرم خیلی بچه میخواست اما حالا دیگه میگه همین یکی کافیه

مهربانو خانم در حال حاضر بچه دار شدن امادگي مالي زيادي ميخاد كه بايد مرد خانواده از عهده اش بر بياد 

در هر صورت. بهتره ضمن گفتگو سازنده با همسرتون  از خدمات مشاوره استفاده نماييد