2777
2789
عنوان

دعوای زن وشوهری

142 بازدید | 9 پست

سلام دوستان شوهرم چند وقته اصلا بهم اهمیت نمیده سرگرم کاروبارشه  دوشبه اصلا خونه نیومده منم بهش پیامک دادمو هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم خیلی روش زیاد شده یه کاریه مثل قمار که اصلا هیچ پاپاسی هم بهش نمیرسه نمیدونم بیاد خونه چیکارم میکنه واقعا میترسم اخه اعصابم خورد شده بود دعواش کردم حالا چیکارکنم به نظر شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قماره قمار نیست منظورم یه کاریه بیخود که اصلا یه هزاری هم درامد نداره میخام برم خونه بابام کثافت دست بزن داره کار خیر نیست کلا کار الکیه نمیتونم بگم کارش چیه فقط همین که اصلا درامدی نداره کارخیرهم نیست

معذرت میخوام خوشگلم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3138211/خیانت-و-عشق-به-همسر-مم ...

خیلی کارت زشته

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

اگه برم خونه بابام  باصد تا عذر وتمنا میاد میبرتم باز اونجا توی خونه روزگارمو سیاه میکنه اگه بمونم که لت وکوبم میکنه با اون حرفایی که زدم تو روخدا موندم کجا برم چیکارکنم

من فقط وفقط بخاطر بچم وپدر مادرم که شرمنده فامیل نشن تحملش میکنم دیوانه است مرده تا حالا اینطوری این حرفا رو نزد ه بودم بهش حتما میکشه منو کجا برم خدایا دخترمو کجا ببرم