2777
2789
عنوان

دوقلو باردارم یکیش nt بالاس خواهشا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 35 پست
انشالله که هردوروسالم بقل بگیری ای جانم همسانم باشن چی میشه من عاشق دوقلوام

فداتشم عزیزم.لطف دار

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظره شما بره جای دیگه هم سونو بدم

اگه سونوگرافیت جای معتبری نه،ولی اگه خیلی اطمینان نداری آره حتما برو،بعد آزمایش خون غربالگریتم برو بده و منتظر بمون ۱۸ هفته ک شدی سونو آنومالی کن اون از همه دقیق تره

اگه سونوگرافیت جای معتبری نه،ولی اگه خیلی اطمینان نداری آره حتما برو،بعد آزمایش خون غربالگریتم برو ب ...

ممنون .باز یکم دلم آرم شد

ممنون .باز یکم دلم آرم شد

مطمئنم میای تو همین تاپیک خبر خوشحالی بهمون میدی خیالت تخت،دکترم گفت تو کشورای اروپایی فقط مادرای بالای ۳۸ سال رو میفرستن این آزمایشات اما تو ایران همه رو میفرستن واسه درامد زایی

مطمئنم میای تو همین تاپیک خبر خوشحالی بهمون میدی خیالت تخت،دکترم گفت تو کشورای اروپایی فقط مادرای با ...

تازه انقدم آدمو میترسونن خدای نکرده آرم فک میکنه بچش ناقصه

تازه انقدم آدمو میترسونن خدای نکرده آرم فک میکنه بچش ناقصه

چرت و پرت میگن،درکت میکنم من خودم این دوران رو داشتم شب تا صبح خوابم نمیبرد اما نرفتم آمنیو چون یه خانومی میشناختم رفت انجام داد چون از مایع رحم باید با سوزن بردارن  کیسه آبش سوراخ شد و بچه سقط شد اما وقتی ک جواب آمنیو اومده بود بچش سالم بود!!!

چرت و پرت میگن،درکت میکنم من خودم این دوران رو داشتم شب تا صبح خوابم نمیبرد اما نرفتم آمنیو چون یه خ ...

آره منم همینارو شنیدم که نرفتم

عزیزم دوقلوهاتون سالم بودن؟ آمینوسنتز کردین یا نه؟

سلام عزیزم .خداروشکر هردو سالمن و الان دوسالشونه.‌‌شما هم دوقلو باردارین‌؟

سلام عزیزم .خداروشکر هردو سالمن و الان دوسالشونه.‌‌شما هم دوقلو باردارین‌؟

عزیزم سلام آمینو کردین شما؟سالم بودن؟من سه قلو باردار بودم یکی رو ریداکت کردم به خاطر زایمان زودرس کلا آزمایش غربالگری نداشتم چون ریسک نشون نمیده اما سونو داشتم امینو هم دکتر گفت لازم نیست ...فامیل هم هستیم با همسرم ولی مشکل نداریم تو فامیل الان سی و چهار هفتم همش استرس دارم سالم نباشن بچه هام ...سونو هم رفتم حتی انومالی رو دوبار دادم...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
عزیزم سلام آمینو کردین شما؟سالم بودن؟من سه قلو باردار بودم یکی رو ریداکت کردم به خاطر زایمان زودرس ک ...

سلام عزیزم منم آمینو ندادم منم مثل شما خیلی استرس داشتم حتی بعد زایمان ک اومدم تو بخش همش منتظر بودم بچه هامو بیارن یا اینک خدای نکرده دکتر بیاد بگه ک یکیش مشکل داره ولی خدارو هزار بارشکر میکنم ک هم سالم بودن و هم هر کدوم 3 کیلو وزنشون بود و اینکه تا وقت زایمانم تونسم بچه هارو حفظ کنم و فردای زایمانم مرخص شدم ایشالا کوچولوهای توام بسلامت دنیا میان نگران نباش مگه ان تیشون بالا بود؟