2777
2789
عنوان

دوقلو باردارم یکیش nt بالاس خواهشا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 35 پست
سلام عزیزم منم آمینو ندادم منم مثل شما خیلی استرس داشتم حتی بعد زایمان ک اومدم تو بخش همش منتظر بودم ...

نه ان تی شون بالا نبود.ممنونم از پاسخگوییتون شکر خدا به سلامتی بغل گرفتین من با همسرم فامیل هستیم ولی تو فامیل سابقه مریضی نداریم ....مشاور ژنتیک رفتیم قبل ازدواج ..‌‌گفت آزمایش لازم نیست....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
نه ان تی شون بالا نبود.ممنونم از پاسخگوییتون شکر خدا به سلامتی بغل گرفتین من با همسرم فامیل هستیم ول ...

پس نگرانی چرا ....خداروشکر

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم دوقلو دارم از شما همسان اند؟ امینو دادید؟ منم ریسکم بالاس

سلام ناهمسان بودن خداروشکر سالمن و الان سه سالشونه نه عزیزم توکل کردم کردم بخدا و آمینو ندادم

سلام عزیزم .خداروشکر هردو سالمن و الان دوسالشونه.‌‌شما هم دوقلو باردارین‌؟

بله باردار بودم. دوتا دختر. آنتی یکی سه و سه دهم بود. بیست و هشت هفته زایمان کردم و همون قلم زنده نموند. دکترا گفتن مشکل داشته دیگه نمیدونم چه مشکلی

بله باردار بودم. دوتا دختر. آنتی یکی سه و سه دهم بود. بیست و هشت هفته زایمان کردم و همون قلم زنده نم ...

آخی عزیزم...حتما حکمتی بوده..