2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هس 😑😅

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

وااای یادش بخیر من سه چهارسالی میشه دیگه نرفتم الان۲۳سالمه 

حس میکنم غریبم اونجا باز برم بزرگم دیع

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا

ب نظرم اونایی ک درج میکنه الکیه همش از خودشه

همیشه ام آرمان وگیسیا وافسانه پارسا درج میشن مگ میشه همش اینارو درج کنن ولی کاپی خودش میگه بالای چن هزار پیام مبفرستن پس چرا همیشه همین چن نفر درج میکنه!!!

الان مخاطب داره 40 50 سال 

بنی دیگه برا نوجوون ها نیس؟

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا
اتاق تجربه؟

نه واسه نوجوونا بود اونم . صفحش ۴۷۸ اینا بود 😁 نمیدونم چرا یادم نیست ... یکیش ک پرواز بود دخترونه پسرونه داشت این یکی فرق داشت اما یادم نمیاد اصلا

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
ب نظرم اونایی ک درج میکنه الکیه همش از خودشه همیشه ام آرمان وگیسیا وافسانه پارسا درج میشن مگ میشه ه ...

ولی اینجوری نیست من تازه بعد 4الی 5 سال تازه فهمیدم چجوری باید پیام داد