2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید حالم بدِ

432 بازدید | 91 پست

یا پیام از دوستم اومده ، نوشته ۱۰ تا دونه کپسول اموکسی سیلین، ۱۰ تا سفالکسین، ۱۰تادونه پروفن، ۱۰ تا استامینوفن خوردم ،یکمی هم مرگ موش از اون گندما که روش سمه، بنظرت میمیرم حتما ؟

هر چقدرزنگ میزنم جواب نمیده ، خیلی استرس گرفتم الان، اگه خورده باشه میمیره ؟😭 یافقط حالش بد میشه ؟ نمیدونم چیکار کنم اعصابم بهم ریخت 

شاید باورتون نشه ولی آدم به بدبختی هم عادت میکنه ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن خانوادش شاید جدی گفته باشه؟دلیلش چی بوده با شما دعواش شده ؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
😐زنگ بزن خونشون یا برو دم خونشون ولی اگه نمرده بود یا الکی گفته بود چنان بزن تو گوشش که حتما بمیره

خونشونو بلد نیستم ادرسو ، ولی تلفن رو دارم هیشکی جواب نمیده 

شاید باورتون نشه ولی آدم به بدبختی هم عادت میکنه ...