2777
2789
عنوان

بنظرتون توی ازدواج مهمه؟

194 بازدید | 23 پست

دوستان یه برادر دارم که قراره بریم براش خواستگاری موقع تحقیقات همه از دختر و خواهر و  مادرش خیلییی خییییلی خوب گفتن اما گفتن پدرش ادم خوبی نیست . یعنی بد اخلاق هست. بنظرتون اگر ازدواج کنن مشکلی پیش میاد اصلا مهمه؟ خود دختر خیلی خوبه و برادرم خیلی دوسش داره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چه مشکلی 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

ببین اصلا خوب نیست تاثی هزاردرصد مستقیم داره

نمونش خواهرشوهر من،شوهرش بشدت وابسته ب باباش،باباش هم بشدت همینی که میگی....اصلا ی وضعی خواهرشوهرم هردفعه میره خونشون با گریه برمیگرده

دختر قحطی نیومده که

یعنی گفتن مردم دار نیست. با همه سر دعوا داره

راستشو بگم

ما برا برادرم ی جا رفتیم دقیقااا همینو گفتن به علاوه اینکه پدره به مادره خیانت کرده بوده

ما گفتیم ب ما چه!! خیانت به ما ک نکرده و ابنکه ما کاری ب کسی نداریم حتما بقیه مشکل دارن ک یارو باهاشون دعوا داره🙄

متاسفانه اون ازدواج سرانجام خوبی نداشت!! مادر دختره خیلییی مظلوم بود خیلیییی اخلاق پدره با ما هم خوب بود.ی داداشم داشت ک وقتی میومد تو جمع کسی جرات نداشت نفس بکشه.اونم با ما خیلییییی خوب بوو

ولی کلا خانواده بنیان نداشت انگار..

اینا رو گفتم..ولی دلیلی نداره دختر بسوزه...تایم اشنایی رو بیشتر کنید و مشاوره هم زیاد برید..نظر من اینه ک اگه دختره خیلییی بخواد احترام پدرش رو نگه داره قطعا موقع اختلافها پشت باباشه حتی اگه دلش با شوهرش باشه