2777
2789

کپسول قرص آهن خارجی

از همون سبزا غیر از اون اگه شدید باشه چیز دیگه بهتر از اونم هست.....ولی من یه دوره خوردم خوب شدم

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول قرص آهن خارجی از همون سبزا غیر از اون اگه شدید باشه چیز دیگه بهتر از اونم هست.....ولی من یه د ...

یه قرصای اهن هست حالت زله ای دارن مثل ویتامین eبعد رنگش قهوه ایه اونا خوبن عایا

برای سلامتی مسافر توراهیم یه صلوات بفرستین

منم خیلی کمخونم وقتی پا میشم سرم خیلی گیج میره یا وقتی دودقیقه راه میرم احساس ضعف میکنم چشام سیاهی میبینه همیشه هم همینجوری بودم از این قرصای اهن هم گرفتم تاثیر نداشته باید برم خارجیشو بگیرم الان /.چون از این ایرانی ها گرفت وقتی از گلوم میره پایین یه جور بدی میشم حالم بد میشه مزه اش خیلی بده

میگن شیره بادام هم خوبه ولی الان چون گرونه نمیتونم بخرم بادوم پوست کنده رو بریزین تو میکسر یه قاشق عسل +یه لیئان اب حدودا 10یا 15 تا بادام باشه خوبه بعد رنگش مثل شیر سفید میشه خیلی هم خوشمزه است ولی حیف که الان همه چی گرون شده پسسته بادام گردو همه چی لعنت به گرونییییی

یه قرصای اهن هست حالت زله ای دارن مثل ویتامین eبعد رنگش قهوه ایه اونا خوبن عایا

والا نخوردم ولی این کپسولا انگلیسیشو گیر بیاری عالیه....من خودم یه دو ماه خوردم خوب شدم....البته خییییلی وقت پیش...الان فک کنم یا نیست یا اگه باشه گرونه....ولی یه دوره خوبت میکنه

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
والا نخوردم ولی این کپسولا انگلیسیشو گیر بیاری عالیه....من خودم یه دو ماه خوردم خوب شدم....البته خیی ...

اره چون یه دفعه خریدم خیلی وقت پیش خوب بود بهتر شدم ولی الان احتمالا ۲۲تومت شده هر بسته اش پارسال۱۵خریدم