2777
2789
عنوان

بچه ها چرا اکثر مادرا دوست دارن بچشون پسر بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 88 پست

۸ماهه باردارم تواین چندماه به هرحامله ای رسیدم که پسرداشتن خیلی خوشحال بودن وباغروروافتخارمیگفتن پسره

من خودمم بزرگترین آرزوم پسربود،چون یه دخترداشتم ولی این حاملگی ناخواسته همه برنامه های زندگیموبهم ریخت

هنوزم نتونستم باهاش کناربیام

دوتابیشترنمیخواستم جنس جوروخیلی دوس داشتم، مطمئنااولیم پسربوددومیمودختردوس داشتم

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین سوال و دارم ..من فکر میکردم هر چی زمان بگذره بهتر میشه ولی می بینم بیشتر سر و دست میشکنن بر ...

اره عزیزم داره بدتر میشه 

خود زنا هم نفت روش میریزن🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
اینایی که من دیدم تو همین نی نی سایت  یا اطرافم موضوع علاقه نیست موضوع اینه  از دختر متنفر ...

نه دیگه در این حد تاثیر جامعه س و تفکر قدیمی.من خودمم بچه پسرا خ دوس دارم.ولی اگه دختر دارم بشم حتما دوسش دارم.حالا خودت بچه چی داری

من فقط میدونم مردایی که مهربونن دختر دوستن 😍 مردای جدی هم پسر دوست 😐 زنا هم خب معمولا از جنس مخا ...

شوهرمن رابطش با دختربچه ها عالیه ولی همیشه میگفت دلم میخواد بچه اولم پسرباشه

مهربون هم هست اصلاا جدی نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منکه یه زنم عاشق دختر هستم😍😍😍 اگر همه بچه هامم دختر بشه راااااااااضیم😍😍😍

خدا کنه مثل شما زیادتر بشه🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
عزیزم ولی اعلام کرده بودن کسی متقاضی پسر برای گرفتن از پرورشگاهها نمیشه همه دختر میخوان ب نظرم دختر ...

دختر میخوان که تو پیری کمک حالشون باشه وگرنه پسرا بفهمن فرزند خواندن یا قبل ۱۸فرار میکنن یا بعدش براشون مهم نیست پدر و مادرخونده کلا اکثر پسرا از نظر عاطفی ضعیف تر و غیر وابستن

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
۸ماهه باردارم تواین چندماه به هرحامله ای رسیدم که پسرداشتن خیلی خوشحال بودن وباغروروافتخارمیگفتن پسر ...

به این فکرکن که دوتا دخترات همبازی میشن 

دوتاخواهر همدم هم هستن خدا خیلی دختر اولتو دوس داشته که براش خواهر اورده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من هردوجنس رو دوس دارم..😊

منم دوست دارم ولی دختر رو واسه مظلومیتش بیشتر🤗

به نظرم دوست داشتن یه جنس خاص بد نیست ولی اینکه زنی که پسر باردار میشه یه حس غروری بهش دست میده و فکر میکنه شاخ غول شکسته و همه باید بهش احترام کنن و...خیلی مسخرس

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
😐 اتفاقا تو اقوام ما چون پسرزیاده هر خانومی ک باردار میشه دعامیکنه دختردار بشه کلا دختر خیلی شیرین ...

اره دختر عزیز دله

مخصوا اگه خوب تربیت بشه یه لشگره

پسر هم دوست دارم و طعم دوتاش خوبه اما واسم سوال شده 🌷🌷

به نظرمن چون تعدادبچه هامحدودشده جنسیت مهم شده

دیگه همه یکی دوتاکه بیشترنمیارن بااین وضع گرونی ومشکلات افتصادی

آدم دوست داره ازهردوش داشته باشه

من خودم به دوتابیشترفک نمیکردم میگفتم یه دختردارم یه پسرم داشته باشم دیگه نیارم

که اونم ناخواسته شدودخترشد

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
دختر میخوان که تو پیری کمک حالشون باشه وگرنه پسرا بفهمن فرزند خواندن یا قبل ۱۸فرار میکنن یا بعدش برا ...

نمیدونم شاید 

ولی دخترم دوس دارن خداییش

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
من دختردوست دارم خوب فقط میترسم اگه بزرگ شه دست کی میخوام بدمش چقداشکشودراره دلم میگیره😔

اها عزیزم منم منظورم همین بود که خب شما یه دلیل اوردی

راستی میگی اینم یه ترس هستی گیر یه  ادم روانی نیفته

باز پسر از نظر بدنی قویتره و ....

🌷

من از بچگی با پسرا بازی کردم با اینکه دوتا خواهر داشتم اصلا حال و حوصله لوسبازیا وادا اصولشونو نداشتم کلا تو ذهنمم همیشه خودمو با پسر تصور میکردم الانم که تدریس میکنم با کلاس پسرام بیشتر خوش میگذره تا کلاس دخترام نمیدونم چرا دست خودم نیست از دخترا بدم نمیاد ولی درکشونم نمیکنم😞

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@