2777
2789
عنوان

بچه ها چرا اکثر مادرا دوست دارن بچشون پسر بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 88 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن جنس زن اینه.جنس مخالف بیشتر دوس داره.ولی خیلی هام دختر بیشتر دوس دارن.

اینایی که من دیدم تو همین نی نی سایت  یا اطرافم موضوع علاقه نیست موضوع اینه  از دختر متنفر هستن و وقتی صاحب دختر میشن انگار ننگ کردن وگرنه اون مارجرا رو خب درک میکنم🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

من بچه اولم دختره و دوست دارم دومی پسر باشه، فقر فرهنگی هم ندارم، ناشکری هم نمیکنم ، فقط یه خواسته س که نامعقول نیست

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
تواین موردفقط فقرفرهنگی وگرنه فرق نداره

اخ گفتی.....

خدا کنه روزی درست بشه ولی با این شرایط فکر نکنم🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

عزیزم ولی اعلام کرده بودن کسی متقاضی پسر برای گرفتن از پرورشگاهها نمیشه همه دختر میخوان ب نظرم دختر دوستی بیشتره ها تو ایران

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
منظورت موقع ازدواجه؟ و مثلا اینکه شوهر بد گیرش نیاد و کتکش نزنه؟ یا روند رشدش؟🌷

منظورم همه مواردیه که گفتین

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من فقط میدونم مردایی که مهربونن دختر دوستن 😍

مردای جدی هم پسر دوست 😐

زنا هم خب معمولا از جنس مخالف خوششون میاد شاید بخاطر سختی هاییه که خودشون کشیدن و دوست ندارن تکرار شه واسه بچه اشون یا شاید یه دلیل خیلی لوس داشته باشن مثل من اینکه شوهرشون عاشق دختر باشه و بترسن دختره بشه هووشون😂

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
اینایی که من دیدم تو همین نی نی سایت  یا اطرافم موضوع علاقه نیست موضوع اینه  از دختر متنفر ...

کسی ک اینجو ر فک گنه ک بیماره اصلا

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

من مجردی عاشق لباسای پسر بچه ها بودم 

کراوات وکت وشلوار کوچیک دلم گنج میرف میدیدم 

وخدا هم لطف کرد بهم دوتا پسر داد البته بدون کوچکترین رژیمی 

تونستم به آرزوم برسم واز اون لباسا بخرم براشون

من از قیدت نمیخواهم رهایی
من که کلا از مجردی هم پسر دوست نداشتم.کلا با بچه پسر مشکل دارم

من پسر دوست دارم ولی عاشق دخترم

ولی اینجور نیست از یه جنس بدم بیاد چون مردم میگم.

مشکل  نگاه جامعه هست و بدتر نگاه خود زنا به هم جنس خودشون

🌷

من خودم عاشق دختر بودم چون هیچذهنیتی از رفتار باپسربچه هانداشتم

برعکس دوستام عاشق پسربچه هاهستن دلیلشونم اینه که میگن از دنیای پسربچه هاخوشمون میاد برامون شیرین تره

خب اینا سلیقه ایه دیگه

دوستام هم همه ازخانواده های تحصیل کرده وبافرهنگی هستن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏