2777
2789
عنوان

مد جدید

594 بازدید | 37 پست

چرا تو مد جدید مچ دست وپا ودکمه ها باز هست، ومانتوهای جلو باز مدشده.

اینها ریشه داره، در فرهنگ وفروش زنان در جنگهای قدیم واسارت گرفتن 

توی آپارات یک کلیپ هست که کامل توضیح داده.

خواستم هر کی تونست ببینه وحداقل آگاهانه از این مدها استفاده کنه.

التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مسابقه است برای دیده شدن به هر قیمتی

درسته، ولی قوانین طبیعت تغییر نمیکنه، واین مدل لباس پوشیدن ها کم کم داره  خواسته ونا خواسته آسیب جدی را میزنه

کاش همه آگاه بشن.

عزیزم اینا دیگه از مدم افتادد

کجایی کاری

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

عزیزم اینا دیگه از مدم افتاددکجایی کاری

درسته، ولی کاش بدونیم با برهنگی چه پیامی به دیگران میدیم.

فقط ظاهر سازی نیست.

معانی بدی داره، چون کسی نمیدونه ،راحت استفاده میشه از این مدها

بعد هم ناخودآگاه آسیب میبینند ومیگن مگه چه کار کردیم که این بلا سرمون اومد.

درسته، ولی کاش بدونیم با برهنگی چه پیامی به دیگران میدیم.فقط ظاهر سازی نیست.معانی بدی داره، چون کسی ...

حرف شما هم درسته عزیزم ❤️

ولی خب دیگه همه براشون عادی شده بنظر من. ۶۰ درصد به رفتار خودم آدم برمیگرده 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

حرف شما هم درسته عزیزم ❤️ولی خب دیگه همه براشون عادی شده بنظر من. ۶۰ درصد به رفتار خودم آدم برمیگرده

عادی شدن را نمیدونم چرا مخالفم

بیشتر می خوان عادی سازی کنند ولی دودش تو چشم خومون میره.

عادی شدن را نمیدونم چرا مخالفمبیشتر می خوان عادی سازی کنند ولی دودش تو چشم خومون میره.

بله عزیزم هرکسی نظری داره حرف شما هم درسته