عزیز دلم من هر چی بهت بگم ارومت نمیکنه چون کلی رویا بافی کردی و زمون میبره....حقم بهت میدن هر کس دوست داره جنسش جور شه
اما یه چیزی بدون، خیلی ها مثل من هستن اروزی یه بچه رو دارن و شاید همه چیشونم خوبه ولی موقعیتشون فراهم نشده خب من میدونم قسمتم اینه و فعلا صبر میکنم
خیلی ها هم هستن سه تا پسر دارن ولی اندازه یا تار موی یه دختر ارزش ندارن یا معتاد شون یا زندانی یا رفتن که رفتن....
از طرفی اینو بدون رژیم قطعی نیست.من ایمان دارم اگه رژیم بودی باز نی نی گلت دختر بود....چون قسمت اینه
به این فکر کن بزرگش میکنی.به این که خیلی ها یکیشم ندارن یا اگه دارن درست حسابی نیست یا بیماره
تازه عزیزم هنوز وقت داری و میتونی سومی بری ivf یا روش دوم
ترو خدا فکرت رو خراب نکن تو الان باید به خودت برسی
ماه پیش تک پسر فامیل دورمون تو سن ۲۳ سالگی فوت شد و مادرش میگفت کاش به خدا زور نیماوردم که پسر بشه(با موتور تصادف کرد) مادرش چله گرفته بود پسر بشه ولی از خدا به زور چیزی رو خواست که نباید میخواست
از اونور من دختر شدم و منو نمیخواستن،دادشم فوت شده و من الان تنها بچهشونم و دارم مریض داری میکنم.من شوم فرسته نجات پدر سرطانیم و مادر سکته کردم یا دختر خالم که باعث خوشختی پدر و مادرش شد و ارزس ۱۰۰ تا پیر رو داره.چه شوهری داره و چه بچه هایی
🌷🌷🌷