2777
2789
عنوان

دعای برنده شدن در قرعه کشی

658 بازدید | 50 پست

دوستان دعا یا ذکری میدونید واسه برنده شدن تو قرعه کشی آخه فردا قرعه کشی خونگی داریم خیلی احتیاج داريم به پولش اگه میدونید بگید ممنون

سوره ق ۳ بار بخون

@gelareh1234‍   سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم.شما از سه بارخوندن سوره ی قاف برای اینکه اسم قرعه کشی دربیاد نتیجه گرفتین یا دیدین کسی سه بار بخونه اسمش تو قرعه کشی دربیاد ؟؟ ممنون میشم حواب بدین گلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من صلوات نذرسلامتی مادرامام زمان میکنم وهمه رومیفرستم قبل ازقرعه کشی وتاحالاخیلی انجام دا ...

سلام عزیزم ببخشید چندبار برا قرعه کشی انجام دادین و اسمت دراومده ؟؟

چندتا صلوات میفرستین ؟؟

نفر اول درمیومد اسمتون ؟؟

ببخشید سوالام زیادشد ممنون میشم همرو جواب بدین لطفا خدا خیرتون بده🌸

اره ولی خب قسمتم نبود دیگه یجایی افتاد که نیاز شدید داشتم در حد ابرو.شما بخون انشاالله بهت بیوفته اخ ...

گلم گفتی خیلی خیلی نتیجه خوندی ازش ، میخواستم بپرسم برا قرعه کشی  خوندی اون نتایحی که گفته بودن  حواب گرفتن یا برای  پول ؟

تو همین نی نی سایت ؟

اره ولی خب قسمتم نبود دیگه یجایی افتاد که نیاز شدید داشتم در حد ابرو.شما بخون انشاالله بهت بیوفته اخ ...

انشالله ممنونم عزیزم خدا خیرت بده برات کوثر خوندم 🌸 ممنون میشم کامنت بالامو جواب بدی

انشالله ممنونم عزیزم خدا خیرت بده برات کوثر خوندم 🌸 ممنون میشم کامنت بالامو جواب بدی

مرسی عزیزم برای قرعه کشی و هم پول

ولی خب من خیلیییی چیزا خوندم نتیجه نمیگیرم

برای همین میگم شما بخون حتما.