2777
2789
عنوان

رابطه بین تشنج و حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 100 پست
خدا رو شکر که نتیجه گرفتید.ایشالله منم نتیجه بگیرم.توکلم به خداست

بالاخره به حرف میاد اما اگه درک ش از محیط درست باشه و دقت و توجه به محیط داشته باشه زود راه می افته

اعضای بدن شو کامل میشناسه؟

نه عزیزم . در چه باره هستش من در طول روز اصلا وقت ندارم شبها هم تا ۱۰ در خدمت پسرمم ک باهاش بازی کن ...

خانوادگی هست. حتما وقت بذار و ببینش...

همسر من خیلی آرومم میکنه این جور موقع ها 

آخه دختر همکارش سندروم داون هست اما قهرمان شنای استان تهرانه...

میگه بچه ها که تا ابد اینقدی نمیمونن. بالاخره بزرگ میشه و میفهمم تو چی استعداد داره و اون موقع میترکونم براش...

کلا اون معتقده خیلی هم خوب حرف میزنه پسرمون..

اما خوب در مواقع چیزی نمیگه.

توی بازی بابا و ببه و ماما و دد و یایا میگه.

فقط،پا یا جوراب ببینه میگه پاپاپا...

یا بهش بگیم فلانی کو، میگه ایس یعنی نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره به حرف میاد اما اگه درک ش از محیط درست باشه و دقت و توجه به محیط داشته باشه زود راه می افته ...

بله کامل و نشونم میده میگم چشمت کو با اشاره نشون میده گوشت موهات ...

نظر همسرم برای چی؟

هزینه های درمان خیلی بالاست و تنهایی از پس ش بر نمی ای و همینطور دست تنها بای کلینیک و برگردی سخته اگه همسرت نظرش فعلا صبر کردنه فعلا تا دو سال تمام زمان بدید امیدوارم اصلا نیاز نشه

خانوادگی هست. حتما وقت بذار و ببینش... همسر من خیلی آرومم میکنه این جور موقع ها  آخه دختر همک ...

حتما وقت کنم تهیه میکنم .

پسر من کلمه بلده همه کلمه ها رو واضح میگه .اما برا جمله گفتنی مشکل داره ینی جمله هاش سر و ته نداره فقط خودم میفهمم چی میگه 

نظر منم مثل همسر شماهستش منم همیسه میگم پسرم باهوشه  خخ خودم کلی ازش تعریف میکنم اما در واقع اونجوریم نیس ک میگم فقط برا دل خودم میگم دوست ندارم انرژی منفی بهش بدم 

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊

[QUOTE=101435085]عزیزم از چه سنی میشه برد گفتار درمانی؟ پسر من 16 ماهشه الان.[/QUOTE]

الان واس پسرت زوده.پسرمن که سه سالشه بهم گفت اگر باهاش کار کردی و هنوز پیشرفتی نداشت باید بیاریش اصولا بعد سه سالگی میبرن.چون بچه ها تا سه سالگی تکلمشون بهتر میشه.

یه روز خوب میاد

[QUOTE= 101435085 ]عزیزم از چه سنی میشه برد گفتار درمانی؟ پسر من 16 ماهشه الان.[/QUOTE] الان ...

منم اینو موافقم چون حس میکنم بچه اصلا همکاری نمیکنه با گفتاردرمان.مگه ازشون دستور بگیرید که تو خونه خودتون چه جوری کار کنید

[QUOTE=101434144]ایشالله همه مادرها غصه ی بچه نداشته باشن.خیلی سخته[/QUOTE]

انشالله انشالله.خیلی سخته.من واقعا روانم بهم ریخته اگه یکی کوچکترین حرفی بزنه مثل ابربهار گریه میکنم و غصه میخورم اینقدر خودم آروم شدم و مدام تو خودم میریزم یه وقتایی به تنگ میام و ازخدا گله میکنم که چرا جوابمو نمیدی به هر امامی که فکر کنی متوسل شدم.چون واقعا سخته خود بچه هم اذیت میشه.

یه روز خوب میاد

[QUOTE=101437542]منم اینو موافقم چون حس میکنم بچه اصلا همکاری نمیکنه با گفتاردرمان.مگه ازشون دستور بگیرید که تو خونه ...[/QUOTE]

گفتار درمان فکر کنم با بازی با بچه ها کار میکنه.

مثلا به من گفت که از سه تا حسش استفاده کن بینایی لامسه و شنوایی

میگفت هر کاری میکنی خودت سوال و خودتم جواب بده مثلا وقتی حمام میبریش بگو داریم موهاتو باچی میشوریم؟خودت بگو با شامپو.میگفت بهش دستورات ساده بده مثل بشین پاشو بیا برو.میگفت صدای حیواناتو یادش بده.اینها همه باید توی بازی باشه و بچه متوجه آموزش نشه مثلا بهش بگو بیا بدویم بیا بپریم بیا دست بزنیم بیا برقصیم

یا توی بازی مفهوم بالا و پایینو یادش بده.

یه روز خوب میاد

[QUOTE= 101437542 ]منم اینو موافقم چون حس میکنم بچه اصلا همکاری نمیکنه با گفتاردرمان.مگه ازشون دستور ...

اینا رو که شما میگید بدون اینکه اطلاع داشته باشم خودم انجام میدم .امروز که پسرم از بغلم جدا نشد بره پیشش با اسباب بازی هاش یازی کنه.گفتار درمانه گعت باید ببینم با چی جوره از اون استفاده کنم.مثلا دخترها با لاک و .....پیشنهاد ماشین داوم بهش تا جلسه بعدی ببرمش

[QUOTE=101439349]اینا رو که شما میگید بدون اینکه اطلاع داشته باشم خودم انجام میدم .امروز که پسرم از بغلم جدا نشد بره ...[/QUOTE]

بله گلم منم قبلا کار میکردم اما من همیشه از کلمه بگو استفاده میکردم

مثلا میگفتم بگو موز.بگو سیب

اما بهم گفت اصلا اینکارونکن

کلمه بگو را حذف کن

بگو این چیه؟این موزه

یا مثلا من یه سوال ازپسرم میپرسیدم مناظر جوابش میموندم اما بهم گفت منتظر جواب نمون خودت جواب بده تا ملکه ی ذهنش بشه.انشالله خدا خودش کمک کنه من اگه پسرم حرف بزنه بخدا اینقدر دلم شاد میشه که فقط دلم میخواد شاد باشم اما الان همش غمگینم همش تو خودم هستم همش بی حوصله ام

یه روز خوب میاد