2777
2789
عنوان

رابطه بین تشنج و حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل حرف زدنش حل شد؟

پسرم مشکل شنوایی نداره.

بعد از تشنجش یه نوار مغز گرفتیم گفت سالمه

الان دوباره نوار مغز میخواد

ام آر آی هم میخواو.

میگم بهش مشکلی نداره

میگه باید علت تاخیر مشخص بشه.

پسرم مشکل شنوایی نداره. بعد از تشنجش یه نوار مغز گرفتیم گفت سالمه الان دوباره نوار مغز میخواد ام ...

خدایا تورو بحق حضرت علی اصغر خودت همه ی بچه هارو شفا بده من ام ار ای و ازمایش سالم بود خداروشکر فقط نوار مغز مشکل داشت که دکتر گفت تشنجه 

بعد اون هرچی دارو میگیره تاثیری براش نداره دیگه واقعا نمیدونم باید چکار کنم 

خدایا تورو بحق حضرت علی اصغر خودت همه ی بچه هارو شفا بده من ام ار ای و ازمایش سالم بود خداروشکر فقط ...

الهی آمین.من فعلا منتظرم نوبت ام آر آیم بشه.میدونم بچه ام مشکل نداره ولی تا حرف نزنه نصف عمر میشم.

خدایا تورو بحق حضرت علی اصغر خودت همه ی بچه هارو شفا بده من ام ار ای و ازمایش سالم بود خداروشکر فقط ...

الهی آمین،پسر برادر منم هیچ دارویی روش تاثیر نداشت،تا اینکه اپیلِم روش تاثیر گذاشت.

تو رو خدا جواب بده بچتون الان میتونه حرف بزنه  کی کامل مسلط شد  گفتار درمانی بردی

سلام عزیزم پسرم الان ۵سالشه .و کامل حرف میزنه.من سه سال و نیمش که بود بردم گفتاردرمانی خیلی موثر بود از ۴ سالگی شروع کرد به جمله بندی و الان اوکی شده شکرخدا.

یه روز خوب میاد

خدا رو شکر چن جلسه بردین

من ۵ ماهی بردم بعدش کرونا که همه گیر شد ترسیدم ببرمش ولی خودم از مربیش تمرین میگرفتم کار میکردم.خیلی موثره خیلی .سعی کنید مغز بچه را به کار بگیرید و تلویزیون را محدود کنید.

یه روز خوب میاد