2777
2789
عنوان

رابطه بین تشنج و حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2988 بازدید | 100 پست
میگعت باید ببینم پیشرفتش چه جوریه.بعضی بچه ها به سن مدرسه میرسن بعضی ها هم نه

سلام عزیز  بچتون حرف میزنه الان دیگه؟ بچه ی من هم بعد از واکسن ۴ ماهگی تشنج کرد اما توو نوار مغزش مشکلی نبود، اما الان ۳ سال و ۴ ماهشه اما فقط ۳ کلمه حرف میزنه، میخواستم بپرسم مشکل پسر شما حل شد؟ چند وقتگی حرف زد؟ چیکار کردید براش؟

خب پسرم دیرم راه رفت.۱۵ یا ۱۶ ماهگی بود.باید ببرمش متخصص مغز و اعصاب اطفال.خدا به خیر بگذرونه

سلام عزیزم خوبید؟ پسر من هم کمی دیر راه افتاد البته تشنج هم توو ۴ ماهگی داشته، الان ۳ سال و ۴ ماهه س تقریبا اما ۳ کلمه بیشتر نمیگه، بچه ی شما حرف میرنه الان؟ چیکار کردید به جز گفتار درمانی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی من زیر یکسالی تشنج کرد تشنج با پریدن دست بود متاسفانه شدیدا روی قسمت تکلم مغزش تاثیر گذاشت و ب ...

سلام پسر من هم ۴ ماهگی تشنج کرد الان حرف نمیزنه ۳ سال و نیمه س تقریبا، شما از کجا متوجه شدید تشنج بچه تون رویگفتارش تاثیر داشته؟ من نوار مغز گرفتم ۲ بار بعد از تشنجش گفتن مشکلی ایجاد نشده اما نمیدونم پس چرا حرف نمیزنه؟

سلام پسر من هم ۴ ماهگی تشنج کرد الان حرف نمیزنه ۳ سال و نیمه س تقریبا، شما از کجا متوجه شدید تشنج بچ ...

عزیزم چجوری بود حالت‌های پسرتون موقع تشنج؟

چندبار اینجوری شد؟

توروخدا جوابمو بده

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

[QUOTE=335181364]عزیزم چجوری بود حالت‌های پسرتون موقع تشنج؟ چندبار اینجوری شد؟ توروخدا جوابمو بده/ 

ببین واکسن ۴ ماهگ رو  زدن تبش رو کنترل کردم فرداش صبح خوابید خوابش طولانی بود بعد بیداری کردم دیدم چشاشون باز میکنه ولی دوباره خوابش میبره بعد گوشه های لبش جمع شد و کبود شد و صورتش یه کم جمع میشد پدرش سریع براش آمپول دیازپام زد و بعد رساندیم بیمارستان . بعد از  ۲ هفته ازش نوار مغز گرفتن گفتن زیر ثانیه بوده  س کل نزاشته بود ولی الان حرف نمیزنه نمیدونم چرا؟

[QUOTE=335181364]عزیزم چجوری بود حالت‌های پسرتون موقع تشنج؟ چندبار اینجوری شد؟ توروخدا جوابمو بده/&n ...

الان چند وقتشه؟

تکامل داره؟

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
الان چند وقتشه؟ تکامل داره؟

الان ۳ سال و ۶ ماهشه فقط آبابا آدادا عزیز که باسختی میگه و ماما و آب وعلییدا رو میگه همه چیش خوبه و متوجه میشه و منظورش رو به ما میفهمونه کامل ولی حرف نمیزنه فقط  بردمش دکتر مغز و اعصاب کودکان شربت جینکو ویتون و امگا ۳ خارجی داد و ۱۲ جلسه یک روز درمیان گفتار درمانی نوشت که از ماه دیگه میبرمش 

ایشالله همه بچه ها خوب باشن.راضی داشتم خودم مشکل داشته باشم پسرم اوکی باشه.

سلام دوست عزیز، خیلی وقته از این تاپیک گذشته ، پسر ۴ ساله ی من هم بعد از واکسن ۴ ماهگی پنتاوالان دچار تشنج شد، وقت راه رفتن که شد دیرتر راه رفت و دیر تر نشست الخاصه کمی عقب تر بود الان هم فقط چند کلمه کم حرف میزنه  گفتار درمانی بردم گفت زبونش بخاطر تشنجش حرکتش کمه،پسر شما کی حرف زد؟ چکار براش کردید ؟ چه دارویی خورد؟ ممنون و سپاسگزارم میشم اگر راهنمایی کنی 🙏🙏🙏🙏خداوند عزیزانت رو برات نگه داره 🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ی من زیر یکسالی تشنج کرد تشنج با پریدن دست بود متاسفانه شدیدا روی قسمت تکلم مغزش تاثیر گذاشت و ب ...

سلام عزیزم ببخش میدونم این تاپیک برای خیلی مدت پیشه، پسر من هم ۴ ماهگی تشنج کرد و الان تاخیر کلامی داره گفتار درمانی بردم بعد از ارزیابی گفتن مربوط به زبانش هست خیلی سنگینه و حرکات زبونش کنه مشکل دیگه ای نداره فقط حرف نمیزنه شما چه کار کردید برا بچه تون؟ چه داروهایی به غیر از امگا دادید؟ من جینکو بیاد با هم دادم زیاد پیشرفت نداشته  ممنون و سپاسگزارم میشم راهنمایی کنی خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه عزیز🙏🙏🙏🙏🙏🙏 

میگعت باید ببینم پیشرفتش چه جوریه.بعضی بچه ها به سن مدرسه میرسن بعضی ها هم نه

سلام دوست گرامی، پسر من هم تشنج کرد بعد از واکسن ۴ ماهگی و الان که ۴ سال و نیمه س هنوز نمیتونه حرف بزنه ، بعد از تشنج ۲ هفته بیمارستان بستری شد NLP شد و بعد نوار مغز و سی تی ، اما خوشبختانه ضایعه ای نبود اما هنوز حرف نمیزنه و من گفتار درمانی بردم گفتن آسیبی که به ناحیه گفتار مغز وارد شده توی نوار و ام آر آی و سیتی معلوم نمیشه و این کار گفتاردرمانگره که بررسی کنه! سوالم اینه که پسرتون الان چطوری حرف میزنه؟ چه کارهایی براش کردید تا حرف اومد؟کاردرمانی هم بردید؟ دارو هم خورد؟ چه دارویی؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید🙏🙏🙏خدا پسرتون رو حفظ کنه انشاالله.