2777
2789
عنوان

رابطه بین تشنج و حرف نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 100 پست
من وقتی کسی اینجور بگه بغض میکنم تا خونمون فقط گریه میکنم انقد بدم میاد هی میگن بچه فلانی باهوش قشنگ ...

منم عزیزم...

چه میشه کرد. بچه ما هستن دیگه باید بهشون افتخار کنیم تا اعتماد به نفس بگیرن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با چه آزمایش اینو فهمیدید که کجا تاثیر گذاشته.من نوار مغز گرفتم گفت مشکلی نداره

ببین اصلا قصد من نگران کردن شما نیست فقط توجه به رشد بچه تون رو باید بیشتر کنید

نوار مغز ما هم سالم بود من هی می گفتم این از بچه های دیگه کند تره همه می گفتن روی بچه غیب نذار تا اینکه دیدن واقعا حرف میزنه و گفتاردرمان و کاردرمانی و دکتر با بررسی توانایی هاش نسبت به سنش تشخیص تاخیر دادن

بچه ی من زیر یکسالی تشنج کرد تشنج با پریدن دست بود متاسفانه شدیدا روی قسمت تکلم مغزش تاثیر گذاشت و ب ...

عزیزم الان بچه تون خوب حرف میزنه رسیده به بچه های همسنش؟

منم عزیزم... چه میشه کرد. بچه ما هستن دیگه باید بهشون افتخار کنیم تا اعتماد به نفس بگیرن...

موافقم 😍😍😍😘😇

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊
چیزیش نشده چون قبلش پروفن و استامینوفن خورده بود،دکتر گفته بود خیلی خفیفه،ولی خودمون نگرانیم

ببین تشنجی که طی ۲۴ ساعت تکرار بشه، میتونه تبدیل به صرع بشه ولی نه اینکه صد درصد مشکلی ایجاد کنه.کلا باید تحت نظر باشه و دارو مصرف کنه.

ببین اصلا قصد من نگران کردن شما نیست فقط توجه به رشد بچه تون رو باید بیشتر کنید نوار مغز ما هم سالم ...

خب پسرم دیرم راه رفت.۱۵ یا ۱۶ ماهگی بود.باید ببرمش متخصص مغز و اعصاب اطفال.خدا به خیر بگذرونه

فیلم فارست گامپ رو دیدی... الگوی من مامان فارست گامپ هستش...

نه عزیزم .

در چه باره هستش من در طول روز اصلا وقت ندارم شبها هم تا ۱۰ در خدمت پسرمم ک باهاش بازی کنم و برا همسری میوه شام اینا بزارم بعد ک اونا خوابیدن منم میام سایت 

میشه برا خونه دار شدنم ی صلوات بفرستید آبجی های گلم .ممنونم از همتون 😍😍😊

عزيزم پسرمنم سه سالشه و هموز تكلم كامل نداره.فعلا دارم مدام باهاش كار ميكنم و قصه ميخونم و بيرون كه ميريم مدام فك من داره كار ميكنه بخدا يه وقتايي از صداي خودم بدم مياد ازبس بايد حرف بزنم.توكل به خدا كن پسرمن تشنج نداشت فقط گفتارش كامل نيست منم با گفتار درمان صحبت كردم قرار شده باهاش كار كنم اگر همچنان پيشرفت نداشت بيرمش جلسات گفتار درماني تا باهاش كار كنن.انشالله كه بچه هاي ماهم صحبت كنن و ما از نگراني دربيايم

یه روز خوب میاد

خب پسرم دیرم راه رفت.۱۵ یا ۱۶ ماهگی بود.باید ببرمش متخصص مغز و اعصاب اطفال.خدا به خیر بگذرونه

دختر من به موقع راه افتاد اما متاسفانه تشنج روی قسمت تکلم و درک مغز تاثیر گذاشته بود

به نظرم ببر البته ببین نظر همسرت چیه