2777
2789

امروز شش روزه شد نی نیم فواصل شیر خوردنش 3ساعت تا4ساعت طول میکشه و هربار بیست دیقه پشت هم میخوره خداروشکر زردم نیس

فقط نمیدونم باید هی زورکی بیدارش کنم اخه کلی اذیت میکنه زورکی بیدارش کنم با ممه فقط بازی میکنه ولی وقتایی که خودش بیدارشه سفت میخوره تاسیربشه 

اوخی 😍 اگه خیلی فاصله بیوفته بین شیر خوردنش ضعف میکنه حتما خودت بیدارش کن شیر بخوره 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی خوبی ـ شما چی مصرف کردی باردار شدی ـ اخه زدم ویتاگنوس دیدم شماهم تاپیک زدی ـ منم مشکل دارم گرفتم قرصشو ـ امیدوارم خیر نی نی تو ببینی ـــ. نی نی جنسیتش چیه😘😘😘😘

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
سلام خانمی خوبی ـ شما چی مصرف کردی باردار شدی ـ اخه زدم ویتاگنوس دیدم شماهم تاپیک زدی ـ منم مشکل دار ...

سلام عزیزم من قطره شو میخوردم روز هفت تا پانزده سیکل قاعدگیم زهره ماربود واقعا ولی من ماهی که باردار شدم شوهرم قرص تقویتی خارجی میخورد اسپرمش ضعیف بود خودمم اونماه کلومفین و لتروزل خوردم نی نی دخمله عزیزم انشاا.. خداقسمتت کنه فقط استرس نداشته باش 

سلام عزیزم من قطره شو میخوردم روز هفت تا پانزده سیکل قاعدگیم زهره ماربود واقعا ولی من ماهی که باردار ...

ممنونتم گلم ـ 😘😘😘

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير