2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کارم تموم شد گفتن مسکن بخورم تو ماشین که نشستم چشام کامل بسته شد نتونستم باز کنم تا تو خونه رسیدم یکم استراحت کردم بعد قطره هامو ریختم این قطره ریختن خیلی مهمه

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

سوزش مهم نیست ولی یه سری ها گفتن درد شدید داشتن یکم میترسم شماره چشمتون چند بود ؟

مسکن بخور اگه درد داشتی ب ما که همه لیزیک کردیم گفتن از در بیمارستان رفتین بیمارستان مسکن بخورید 

من یکیش یک خورده ای یکی هم دو خورده ای 

آستیگمات هم 3 خورده و 4 خورده ای 

کار همسرم شیفتیه و فردای عمل خونه نیست لازم هست کسی پیشم باشه؟

اره حتما باید یک کسی پیشت باشه چون چشمات تار میشه به کمک نیاز داری مخصوصا تو قطره ریختن

مسکن بخور اگه درد داشتی ب ما که همه لیزیک کردیم گفتن از در بیمارستان رفتین بیمارستان مسکن بخورید من ...

استیگماتتون کامل برطرف شد؟

دکتر به من گفت شاید در حد نیم نمره بمونه 

استیگماتتون کامل برطرف شد؟دکتر به من گفت شاید در حد نیم نمره بمونه

من 26 شهریور پارسال عمل کردم اون که آستیگماتش بالا بود 4 خورده ای گفت 0/75 میمونه اما من هر سه ماه ک میرم چکاب هر سری ی شماره ای میشه نمره چشم 0/25 آستیگمات اون چشمم یبار 0/75 یبارم روی یک