2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا یه آرامبخش خوب بگین

378 بازدید | 15 پست

تپش قلب و استرس دارم نمیتونم درست چیزی بخورم همس با عرض معذرت دسشویی ام از بین میرم اینطور ی چیز میخام بیخیال کنه یکم داروخونه هم بده

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلوکستین قبلا یکی دوبار خوردم اصلا خواب اور نبود ولی بدون نسخه نمیدن

فلوکسیتین ارام‌بخش نیس...ضد افسردگیه...خود فلوکستینو برای اینکه بهتر نتیجه بگیری باید با ی ارام بخش بخوری...

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤
فلوکسیتین ارام‌بخش نیس...ضد افسردگیه...خود فلوکستینو برای اینکه بهتر نتیجه بگیری باید با ی ارام بخش ...

چ جالب نمیدونسم

من از یه دکتر عمومی گرفته بودم ک برا کنفرانس دادن قبلش میخوردم خیلی اوکی میکرد منو

چ ارامبخشی پیشنهاد میکنی

چ جالب نمیدونسم من از یه دکتر عمومی گرفته بودم ک برا کنفرانس دادن قبلش میخوردم خیلی اوکی میکرد منو ...

اره دکترای عمومی خیلی راحت تجویز میکنن..خوردنش خوب نیست واقعا...ب نظرم پروپرانول بخور...هم برا تپش قلبت خوبه...هم اعتیاد اور نیس

اما اگ یکم قوی تر میخای الپرازولام‌بخور

هرچند ک کلا داروسرخود خوردن‌خوب نیس

گل گاو زبون ...بهار نارنج ...امتحان کن بهتر این داروای شیمیایه

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤
چ جالب نمیدونسم من از یه دکتر عمومی گرفته بودم ک برا کنفرانس دادن قبلش میخوردم خیلی اوکی میکرد منو ...

ماري عزيزم خوبي نگرانت شدم من از همون تاپيك پارسال هميشه دنبالت ميكردم تا اينكه اين تاپيك جديدت رو ديدم حالت چطوره الان?

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒
ماري عزيزم خوبي نگرانت شدم من از همون تاپيك پارسال هميشه دنبالت ميكردم تا اينكه اين تاپيك جديدت رو د ...

سلام عزیزم

استرسی شدم دست و پام یخه والا حالم خوب نیس

سلام عزیزم استرسی شدم دست و پام یخه والا حالم خوب نیس

عزيزم اروم باش چيزي نشده از ماجراي پارسال كه بدتر نيست انشالله كه پيام هم بي منظور بوده 

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒
سلام عزیزم استرسی شدم دست و پام یخه والا حالم خوب نیس

ماري تو جوون و خوشگلي اگه شوهرت دنبال يه پيرزن رفته باشه كه حتماً نرفته اون ضرر كرده فوقش جدا ميشي و راحت فكر هيچي رو نكن 

عزيزم اروم باش چيزي نشده از ماجراي پارسال كه بدتر نيست انشالله كه پيام هم بي منظور بوده 

خیلی میخام خودمو اروم کنم ولی ذاتا خیلی استرسی هستم

بی منظور و با منظور من زنه رو دهنشو سرویس میکنم

میدونی حس میکنم شوهرم مهربون تر شده

وقتاییم ک گند داره مهربون تر میشه این منو بیشتر ب شک میندازه میگم نکنه فمیده من پیامشو دیدم  دیگ ب زنه پیام نده

خیلی میخام خودمو اروم کنم ولی ذاتا خیلی استرسی هستم بی منظور و با منظور من زنه رو دهنشو سرویس میکنم ...

احتمالش زياده بعد حذف اون پيام اگه زنه بگه چرا جواب ندادي اونم ميدونه تو باهوشي  به نظرم بايد صبر كني انگار نه انگار